Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőként milyen elvárásokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként milyen elvárásokat támasztanál egy Budapesten élő, 31 éves, egyedülálló, gyerekkel nem rendelkező férfival szemben?

Figyelt kérdés
Ez egy amolyan köztes életkor lehet. Már nem vagyok idealista, pályakezdő huszonéves, sem karrerje csúcsán lévő negyvenes, ezért is érdekelne, hogy ebben az életszakaszban milyen szempontok alapján mérlegeltek. Mi az ami elengedhetetlen számotokra küllem, jellem, stílus, karrier, egzisztencia, életcélok tekintetében? Kérlek kort is írjatok. Szeretném, ha építő jellegű válaszokat kapnék és nem robbanna ki egy incelhiszti vagy bármilyen verbális adok-kapok. 31F

2022. aug. 7. 19:00
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
95%

Valaki elhiszi, hogy itt valódi normális nők válaszolják ezeket, mint az 1,3???

Tele van az oldal nőgyűlölő incelekkel, akik kapva kapnak egy ilyen alkalmon, hogy ennyire anyagias, lehúzós lényeknek állítsák be a nőket.

2022. aug. 7. 19:38
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem hiszi el sztem. Itt élik ki magukat az incelek. Szar lehet egyébként nekik de ez akkor is szánalmas.
2022. aug. 7. 19:42
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

"Amugyis a pasik jobban keresnek, mint a nők."

Már amelyik. Inkább úgy fogalmaznék, hogy jobban kereső legyen az illető nőnél, amelyik kevesebbet keres, az kiesik.

2022. aug. 7. 19:45
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
nekem csak annyi elvárásom lenne, hogy egyezzen a világképünk, legyen bennünk sok közös dolog és lehetőleg legyen önálló és boldog ember akinek vannak hobbijai és nem csak úgy létezik.. anyagi elvárásaim nincsenek
2022. aug. 7. 19:52
 15/32 anonim ***** válasza:
14%

Saját ház Budán

Saját kocsi (3 évnél nem régebbi)

Nyaraló (Balatonnál, de jobb egy tengerparton)

Minimum egy 12. szériás iPhone és egy Apple okosóra

2 millió feletti nettó havi fizetés elvárt

Márkás, felső kategóriás ruhák, cipők, parfümök, napszemüvegek stb.

Évente minimum 2-3 alkalommal luxus külföldi nyaralás és heti minimum 2x étterem, havi szinten wellnes hétvége, amit természetesen ő finanszíroz

18/N

2022. aug. 7. 19:55
 16/32 anonim ***** válasza:
20%
#15 Végre egy karakán nő, aki nem adja le! 😍😍😍
2022. aug. 7. 19:57
 17/32 anonim ***** válasza:
81%
Az a baj az oldalnak nincs olyan funkciója, hogy válaszadókat is lehessen tiltani. Elég hamar megtisztulna az oldal az incel nőgyűlölö fiúktól.
2022. aug. 7. 19:59
 18/32 anonim ***** válasza:
4%
15esnek igaza van, minek élne rosszul, amikor jól is lehet. Én is ezeket várom el a pasitól.
2022. aug. 7. 19:59
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

Lakjon külön(nem, abszolút nem kell saját lakás, bőven elég az albérlet)

Egyezzen az értékrendünk(ez nagyon fontos, hosszútávon nem tudnék olyannal együtt élni, akivel nem egyezik a világról alkotott képünk)

Ne zárkózzon el a külföldre költözéstől(mivel pár éven belül nekem tervben van a kiköltözés)

Ne dohányozzon

Nagyjából ennyi. Természetesen a kölcsönös vonzalmat és a személyiséget is fontosnak tartom, viszont azok nincsenek kőbe vésve, így nem is részletezem.

2022. aug. 7. 20:00
 20/32 A kérdező kommentje:
Érdekes válaszok születtek. 4-es válaszoló igazán kedves volt. 5-ös: 400-at keresek. Ami vidéket jelenti, az 60-80 km-t jelentene Budapesttől. Mindenképpen budapesti székhelyű cégnél dolgozva, ahol adott a home office lehetősége is. Más kritériumok is megfogalmazódtak:nem dohányzom, heti 4-5 alkalommal sportolok. Igyekszem egészségesen élni és hobbik terén sem állok rosszul. Szeretem a gyerekeket, de nem vágyom olyan nőre, akinek már van. Más gyerekét nem nevelném, mivel egyedülálló vagyok.
2022. aug. 7. 20:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!