Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkednétek egyedülàllò apukàval? A gyerek nàla van elhelyezve.
Figyelt kérdés
Kicsit tartok ettöl gyermektelen nöként... De messze a legrendesebb férfi azok közül akik ismerkedtek velem/ neten ismertem meg/.2022. jún. 22. 09:08
1/31 anonim válasza:
Ha szereted a gyerekeket és a gyerekével kijössz akkor miért ne.
2/31 anonim válasza:
apukám ilyen volt , mert anyánk lemondott rólunk. Eltartott tök egyedül hármunkat. Jelenleg újra házas. Nagyon jó ember , talpraesett és gondoskodó. Nőként nem tudok válaszolni de gyerekként igen , ilyen szituban egyáltalán nem biztos hogy tartani kellene az apától.
3/31 A kérdező kommentje:
Nem ismerem a gyereket még. Az,hogy igazàbòl 0 tapasztalattal pòtanya szerepbe dobna. Mert szeretné ha többet lehetnénk együtt, majd költözzek oda azt is szeretné késöbbiekben. Mert 80 kmre lakom töle.
2022. jún. 22. 09:13
4/31 A kérdező kommentje:
Félek. Alapvetöen szeretem a gyerekeket azzal nincs baj.
2022. jún. 22. 09:14
5/31 anonim válasza:
Ki kell próbálni. Máshogy nem.megy. Egy gyerek őszinte szereteténél nincs több a világon.
Ha félsz, csak féljél. Úgyis.lehet élni. Nekem nem kellenél.
Egyvalóban egyedülálló apuka.
6/31 anonim válasza:
Kizárt, nem akarok más kölykével foglalkozni.
7/31 anonim válasza:
Jaja nem kell más pujája a nyakamba
8/31 A kérdező kommentje:
5 Egy teljesen új helyzet és szereptöl nem meglepö ha valaki fél. Szerintem ezzel nem mondtam semmi rosszat.
2022. jún. 22. 09:30
9/31 anonim válasza:
6-7 igazán érett hozzáállás. Ettől még a csávóval is lehet közös gyereketek. 2#-es kommentelő vagyok , örülök hogy nekem nem ilyen elbaszott mostohaanyám van , mint amilyenek ti is lennétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!