Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkednétek egyedülàllò...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkednétek egyedülàllò apukàval? A gyerek nàla van elhelyezve.

Figyelt kérdés
Kicsit tartok ettöl gyermektelen nöként... De messze a legrendesebb férfi azok közül akik ismerkedtek velem/ neten ismertem meg/.
2022. jún. 22. 09:08
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
77%
Én is gyermektelen nőként ismerkedtem, és pont egy egyedülálló apával. Kicsit tartottam tőle, egyrészt a gyerek miatt, hogy mi lesz, ha nem tud engem elfogadni, másrészt, hogy a gyerek anyukájával vajon milyen lesz a kapcsolat. Nem mondom, hogy nem voltak nehézségek, de kb. az első év után minden a helyére került, a gyerkőc is elfogadott, és az exfeleség is, ma már mindent szuperül tudunk intézni, normális a kommunikáció. 6 éve vagyunk együtt, életem legjobb kapcsolata :)
2022. jún. 22. 09:36
 12/31 anonim ***** válasza:
82%

Nem tudom miért van lepontozva az, aki nem akarná más gyerekét nevelni.

Ha lenne gyerekem nyilván ismerkednék gyerekes apukával. Viszont egy (jó) embernek mindig a gyereke lesz az első. Két különvált gyerekes embernél ez egyértelmű dolog. Gyerektelenként nem hiszem, hogy meg tudnám szokni a másodhegedűs szerepet, valamint ha odáig jutnánk hogy közös gyerek, akkor is mindig lesz egy "kívülálló", akihez jóformán semmi közöm, hozzámvágható, hogy nem a te gyereked, ne szólj bele mit csinál stb.

Szóval a kérdésre: "Ismerkednétek egyedülàllò apukàval?" Ismerkednék, egyedülálló anyukaként. Gyermektelenként nem.

2022. jún. 22. 09:37
 13/31 anonim ***** válasza:
91%
Az is le van pontozva, aki neveli... Szóval a fene se érti :D
2022. jún. 22. 09:38
 14/31 anonim ***** válasza:
64%

Fiatalok pont h nem fog ismerkedni.

Elmegy az elet mellette

2022. jún. 22. 09:38
 15/31 anonim ***** válasza:
23%
12-es azért vagytok lepontozva mert ez a hozzáállás alapjáraton undorító , és te ezt jónak meg alapnak tartod. Kibas zott éretlenek vagytok ti még ha komolyan leírsz olyat hogy "mindig lesz egy kívülálló". Így vélekedsz egy gyerekről hogy kivülálló? Továbbra is tartom azt , hogy hálát adok az égnek , hogy az én mostohaanyám nem ilyen éretlen begyepesedett kretén.
2022. jún. 22. 09:44
 16/31 anonim ***** válasza:
12%
nem vagytok ti még megérve az anyaságra , azért nem tudnátok kezelni egy nem általatok szült gyereket.
2022. jún. 22. 09:46
 17/31 anonim ***** válasza:
90%

Tehát az a kérdés,hogy egy olyan srác aki gondoskodik a gyerekéröl, főz,mos,takarít,és neveli a gyereket alkalmas e a kapcsolatra?

Nem te vagy az anyukája a gyereknek. Én a helyedben kezdetnek kivennék 1 hét szabadságot és megpróbálnám. Nyilván nem egyszerü élethelyzet,de hamar belerázódnál. Hugom 2 gyerekkel ismerkedett és lass csodát férjre lelt, a srác imádja a kicsit,sajátjaként neveli. Pedig csak 34éves...

Szóval adj magatoknak egy eséllyt. 1 hét szabadságba nem halsz bele.

2022. jún. 22. 09:48
 18/31 anonim ***** válasza:
88%

Ja, tök igazad van 16. Nem akarok anya lenni, azért nem szülök gyereket. Akkor miért úgy akarnék, hogy valaki másét megkapom a semmiből?

Igenis alap, hogy valaki nem akar gyereket. Sem sajátot, sem másét. Azért, mert neked volt mostohaanyád, ne akard már azt beállítani, hogy ez a normális.

2022. jún. 22. 09:49
 19/31 anonim ***** válasza:
16%
18-as , hát sajnos a mai világban egyre több mostohakapcsolat van különböző okokból. Igen , egy szép kerek történetben nincs mostoha kapcsolat , de szerintem nem túl érett hozzáállás az , hogy a nehezebb helyzetben lévő emberektől elfordulunk , mert ott egy kicsit jobban meg kellene erőltetni magunk. Sajnos nem mindenkinek adatik meg az hogy normális körülmények között nőjjön fel (pl nekem sem), az hogy meg te erről így vélekedsz, számomra undorító.
2022. jún. 22. 09:53
 20/31 anonim ***** válasza:
67%

De Drága 19, miért kellene elfordulni? Le is írtam, hogy anyaként ismerkednék apával. Senki nem kárhozatná a gyerekes egyedülállókat örök egyedüllétre. Így olyan, mintha ha a mostohaanyádnak lett volna gyereke, akkor az neked már nem lenne jó, mert még egy gyerek van a képben. Ez nem éretlen hozzáállás?

El kéne fogadni, hogy sokan saját gyerekre sem vágynak. Vagy ha vágynak is, nem úgy akarják megtapasztalni, hogy kapnak egy valamilyen korú gyereket, aki vagy elfogadja őt, vagy nem, ha valami nem tetszik neki, akkor megy az édesszülőhöz, mert a mostohára úgysem hallgat.

Nézz szét gyakorin, milyen sok konfliktus van ebből. Pontosan azért, amit leírtam: egy gyermektelen nem érzi át azt, milyen ha már van egy gyereked, aki mindig az első helyen lesz az életedben. Ezért nem való mindenkinek a mostoháskodás. Tök jó, hogy vannak emberek akiknek ez végképp semmi problémát nem okoz. A kérdező viszont azt kérdezte, hogy MI ismerkednénk e ilyen pasival. És nem.

Ismét azt javaslom, olvasgass a gyakorin, hány válasz van azzal kapcsolatban, hogy kell a kapcsolatokba egy egészséges önzés. Ha nem vagy boldog a másikkal, ne legyél vele, csak azért, mert megbántanád a szakítással. Ezt ide is átforgathatod. Nem akarom jobban megerőltetni magam. Élni akarok a párommal, mert fiatalok vagyunk. Nem a gyerekkel foglalkozni, nem a gyerekre vigyázni, nem a gyerekkel utazni. Én találok olyam embert, akivel ebben egyezünk, a gyerekesek meg szintén vagy találnak maguknak egyedülálló gyerekes partnert, vagy egy olyat, akit nem zavar a gyerek. Nem lehet mindenki egyforma.

2022. jún. 22. 10:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!