Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkednétek egyedülàllò apukàval? A gyerek nàla van elhelyezve.
20-as re reagálva.
1. ha nem inged ne vedd magadra , szerintem lehet elbeszélünk egymás mellett.
2.miért feltételezed azt hogy engem zavarna ha a mostohaanyámnak lenne gyereke? ezt a sorodat nem teljesen értem
3. egyébként két gyereke van és mai napig beszélünk és hetente együtt járunk bulizni.
4. saját gyerekre reagálva , az a véleményem , ha valaki már arra teszi magát hogy gyereke legyen , annak ne legyen már ekkora redflag hogy lesz egy mostohagyereke is.
5. az hogy a gyerek melyik szülőhöz megy az csak nevelés kérdése. Én jó nevelést kaptam , mindig a mostohaanyámhoz mentem apám helyett , vele szívesebben osztottam meg sokmindent.
6. lehet túlságosan nagyratörő reményeim vannak , de szerintem egy mostohagyerek nem lenne szabad hogy megakasszon egy kapcsolatot , én ebbe nevelkedtem , nekem ez az etalon.
7. semmi baj nincs ha most nem akarsz gyereket , de azzal sem ha amblokk nem akarsz , én inkább amellett érvelek , ha egyébként van gyereked vagy a közeljövőben szeretnél , és mindezek ellenére nem tudod elfogadni a mostohagyereked , az szerintem gáz.
Én nem, de ez a te helyzeteden mit befolyásol?
Neked kell tudni elfogadod-e.
Ha igen az szuper. Ha nem, akkor nem.
Nem értem ha más elfogadja vagy épp nem az a te életedben mit befolyásol. Te tudod a saját életedbe mi fér bele, mit hogy szeretnél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!