Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkednétek egyedülàllò...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkednétek egyedülàllò apukàval? A gyerek nàla van elhelyezve.

Figyelt kérdés
Kicsit tartok ettöl gyermektelen nöként... De messze a legrendesebb férfi azok közül akik ismerkedtek velem/ neten ismertem meg/.
2022. jún. 22. 09:08
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
17%

20-as re reagálva.

1. ha nem inged ne vedd magadra , szerintem lehet elbeszélünk egymás mellett.

2.miért feltételezed azt hogy engem zavarna ha a mostohaanyámnak lenne gyereke? ezt a sorodat nem teljesen értem

3. egyébként két gyereke van és mai napig beszélünk és hetente együtt járunk bulizni.

4. saját gyerekre reagálva , az a véleményem , ha valaki már arra teszi magát hogy gyereke legyen , annak ne legyen már ekkora redflag hogy lesz egy mostohagyereke is.

5. az hogy a gyerek melyik szülőhöz megy az csak nevelés kérdése. Én jó nevelést kaptam , mindig a mostohaanyámhoz mentem apám helyett , vele szívesebben osztottam meg sokmindent.

6. lehet túlságosan nagyratörő reményeim vannak , de szerintem egy mostohagyerek nem lenne szabad hogy megakasszon egy kapcsolatot , én ebbe nevelkedtem , nekem ez az etalon.

7. semmi baj nincs ha most nem akarsz gyereket , de azzal sem ha amblokk nem akarsz , én inkább amellett érvelek , ha egyébként van gyereked vagy a közeljövőben szeretnél , és mindezek ellenére nem tudod elfogadni a mostohagyereked , az szerintem gáz.

2022. jún. 22. 10:16
 22/31 anonim ***** válasza:
67%
Soha. Még akkor se, ha nem nála lenne elhelyezve a gyerek. Kellene neki valaki, aki főz, mos, takarít, neveli a gyerekét, mi? Ez gusztustalan kihasználás.
2022. jún. 22. 10:19
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem ugyanott tartotok az életben. Amíg nincs sajátod sutem nem szerencsés máséval szenvedni.
2022. jún. 22. 10:23
 24/31 anonim ***** válasza:
78%
egyedül élek , főzök mosok takarítok magamra , nem azért lenne nőm hogy alám dolgozzon , hanem hogy együtt leéljünk egy boldog életet. Hízelgő hogy szerinted ha valaki egyedülálló és van gyereke , az csak kihasználni akar mindenkit. Azért mert neked megerőltető főzni mosni takarítani meg nevelni egy gyereket , attól még nem mindenkinek az.
2022. jún. 22. 10:23
 25/31 anonim ***** válasza:
94%
21 na így tök korrekt, ha van sajátja, akkor ne zárkózzon el egy olyan partnertől, akinek szintén van. (Bár szíve joga így is elzárkózni mondjuk.) De te magad írtad, hogy undorító azoknak a hozzáállása, akik nem akarnának egyedülállóként gyerekessel kezdeni.
2022. jún. 22. 10:41
 26/31 anonim ***** válasza:
71%
25 ezt írtam volna? lehet így jött le , de nem nem úgy értettem.
2022. jún. 22. 10:44
 27/31 anonim ***** válasza:
95%
Saját gyereket sem akarok, szóval nem.
2022. jún. 22. 11:51
 28/31 anonim ***** válasza:
91%

Én nem, de ez a te helyzeteden mit befolyásol?

Neked kell tudni elfogadod-e.

Ha igen az szuper. Ha nem, akkor nem.

Nem értem ha más elfogadja vagy épp nem az a te életedben mit befolyásol. Te tudod a saját életedbe mi fér bele, mit hogy szeretnél...

2022. jún. 22. 12:47
 29/31 anonim ***** válasza:
73%
Van olyan terézanya jellemű nő aki belemenne mégha saját gyereke sincs, akkor is. Csak az a baj hogy az ilyen nőket ki szokták használni, mert általában naívak. Egy idő után úgyis közös gyereket szeretnének, aztán mi van ha a férfi meg mégse..? Csak az idődet pazaroltad, és feleslegesen babusgattad más gyerekét. Inkább kezdj olyannal akinek nincs gyereke, és biztosan szeretne majd.
2022. jún. 22. 13:10
 30/31 anonim ***** válasza:
17%
Én pont lexarom ki mit csinál, én megbaxok minden nőt akit csak tudok, aztán ti meg neveljétek más fattyát ahogy akarjátok 🤣
2022. jún. 22. 13:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!