Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol ismerkedhetnék meg gazdag,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedhetnék meg gazdag, egyedülálló férfival párkapcsolati céllal?

Figyelt kérdés

Budapest

Én 28 vagyok.

2022. máj. 22. 21:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
59%
Akár itt is.
2022. máj. 22. 21:24
 2/11 anonim ***** válasza:
50%
Budapesti sznob szórakozóhelyek VIP szekciója, puncs.hu, Tinder, yacht club, golf club, Ferihegyen business class lounge... Amúgy ha gazdagot akarsz és ezt itt kell kérdezned, akkor te nem vagy azon a szinten, hogy ilyet szerezz.
2022. máj. 22. 21:25
 3/11 anonim ***** válasza:
26%

Itt, velem :) Na de mit jelent számodra a "párkapcsolat"? - Éttermekbe járunk enni, meg tengerpartokra nyaralni... vagy egy szép, új, panorámás házban lakunk, és nevelünk 3 gyereket?

31/F Vállalkozó

2022. máj. 22. 21:29
 4/11 anonim ***** válasza:
37%
Nettó 237 ezer a nettó jövedelmem, ha gondolod írj ràm...
2022. máj. 22. 21:41
 5/11 anonim ***** válasza:
90%
A piacon, meg az Aldiban. Aki gond nélkül, zsebből vesz gyümölcsöt és nem hatóságiáras termékeket dögivel, ott nem kell aggódni... :D
2022. máj. 22. 21:51
 6/11 anonim ***** válasza:
Kicsit öregecskedsz már, nem ártana azért belehúznod. Jó, nem vagy ANNYIRA öreg, de leszel.
2022. máj. 23. 21:51
 7/11 A kérdező kommentje:

😅 ötösön jót nevettem! Bá igazából semmi nevetséges nincs benne.. teljesen igazad van!

Nettó 237 ezer szerintem nagyon kevés. Az enyém nettó 440.

.. vagy egy szép, új, panorámás házban lakunk, és nevelünk 3 gyereket?

Pontosan! Nem kell dolgoznom, vagy csak magam miatt, és nem kell aggódnom, az Aldiban bármit gondolkodás nélkül megvehetek.

2022. máj. 24. 08:42
 8/11 A kérdező kommentje:

"az Aldiban bármit gondolkodás nélkül megvehetek."

Az én nettó 440-emmel messze nem tartok itt!

Szerintem a nettó másfél millió ez a szint.

2022. máj. 24. 08:44
 9/11 anonim ***** válasza:

3-as vagyok, kezdhetsz gondolkodni a gyerekeink nevén :)

"Nem kell dolgoznom" - Nyilván, mert a nettó másfél mellett elég sok szabadidőm van, és nincs kedvem otthon unatkozni, míg a munkahelyeden vagy :) De azért a vállalkozásomba besegíthetnél, úgyis kellene egy titkárnő, mond, hogy tudsz gépelni :)

2022. máj. 24. 17:59
 10/11 A kérdező kommentje:

Vakon gépelek 89 SZPP magyar billentyűzettel! Legjobb vagyok a munkahelyemen!

Angol nyelven 450-460 leütés percenként. :)

2022. máj. 24. 21:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!