Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet mégsem egyedülálló?
Figyelt kérdés
Ismerkedek egy férfival. Állítása szerint egyedülálló. De elbizonytalanodtam. Hétköznap nagyon sokat chatelünk, de este és hétvégén nem ír, vagy csak nagyon ritkán.2022. jún. 10. 13:56
1/6 anonim válasza:
Hűha, igen, ez eléggé árulkodó jel, én is jártam így, kiderült, hogy családja van. Hozd fel neki a randit, a végtelenségig úgysem chatelhettek, mondd meg neki, hogy jövő hét végén ráérsz, találkozhatnátok. A reakciójából sok minden kiderülhet.
2/6 anonim válasza:
Lehet, csak este már álmos és megy aludni. Hétvégére meg programokat szervezhet, nem ülhet otthon mindig. De az is lehet, tényleg a család miatt nem ér rá. jó kérdés.
3/6 Noren1989 válasza:
Magamból kiindulva: bebaszott.
4/6 anonim válasza:
Persze, minden este és minden hétvégén olyan részeg, hogy egy mondatot nem bír leírni 😀 Így már mindjárt más, sokkal jobb parti, mintha családja lenne 😄
5/6 anonim válasza:
Magamból kiindulva, hétvégén kurvázik…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!