Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Golddigger csajnak elküldjem, hogy sok pénzem van vagy felesleges?
Van egy csaj aki nagyon tetszik, de azt hallottam róla, sőt tapasztaltam is, hogy szereti hülyíteni és lehúzni a csávókat pénzzel.
Nekem már hónapok óta tetszik, de sajnos nagyon megvezetett. Szép, fiatal nő és ért is hozzá.
Én most ideiglenesen nem dolgozom, ő lehet azt hiszi hogy csóró munkanélküli vagyok, de igazából azért nem mert válogatok és van elég sok félretett pénzem. Fel szeretném idegesíteni, hogy lássa mit veszített.
Nagyon gyerekes lenne?

Szerintem ki fog röhögni. Nagyon sok olyan pasi van még, aki fizetne neki valószínűleg.
Neked miért olyan csaj kell amúgy, aki nyíltan a pénzre megy? Azt hiszed a te kedvedért változnak az emberek, te leszel az igaz szerelme? Neked is max a külseje tetszik, nem úgy tűnik mintha ismernéd is. Ez a vergődés pedig annyira vicces, ha kell a csaj, akkor fizess neki, ha csak ez érdekli őt, te pedig nem. Vagy mondjuk ne ilyen nők után fuss, ha azt akarod, hogy ne a pénzed miatt álljanak veled szóba.
Örülnék ha az én kedvemért változna.
Más nem vonzott azóta pedig voltak randijaim.

Ilyen nőket nagyon messziről kerülni kellett volna eddig is.
Magadat mèrgezed vele - látod ?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!