Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már az is golddiggernek számít, aki nem akar olyan férfival járni, aki havi 140000 ft-ot keres?
Volt itt gyakorin egy szokásos a csóró paliknak nincs esélye párkapcsolatra kérdés. Egy nő írta, hogy egy 140-et kereső férfi írt rá Tinderen és ezen a pénz témán meg egyéb dolgokon is panaszkodott, úgyhogy a nő nem akarta folytatni az ismerkedést. Bár nekem a válaszából úgy tűnt, hogy a panaszkodása miatt (is), hogy ő nem kell senkinek. Erre egyből jött egy férfi kommentje, hogy "mekkora golddigger vagy".
Azért valljuk be, 140000 ft semmire nem elég, én se keresek sokat de annál azért jobban :D abból még albérletet se lehet fenntartani. Itt esélyes, hogy a nőnek kell többet beleadnia pénzt a mindennapokba.
De már ennyi miatt aranyásónak számít egy nő?
Annál a kérdésnél a csaj ráadásul egy olyan pasiról írt, aki a 140-es fizuja mellett úgy ismerkedett vele, hogy azonnal családot akart, mert ő apa akar lenni. A nő azt fogalmazta meg a kérdés alatt, hogy ennyire kevés bevétellel nem lehet családot alapítani, ami amúgy szilárd tény. Aki erre is golddiggerezéssel reagál, az nyilván vagy trollkodik, vagy a keserűségét vetíti bárkire, nem érdemes foglalkozni vele.
Mindenki másnak teljesen egyértelmű, hogy mivel az anya bevétele a szülés utáni első 1-3 évben kvázi kiesik, 140 az apa részéről lófütty három embernek.
Nem szamít annak,max ostobának.
Olyannak,aki nem tudja felfogni hogy a kereset nem egy élethosszig adott.Az emberek fejlődnek,tanulnak,előrelépnek,vagy elbuknak.Az embereknek terveik vannak és lesznek,aminek következtében céltudatosan törekszenek azokat megvalósítani.
Egy nőnek a férfi jelenlegi,pillanatnyi keresete kevesbé fontos.A lehetőség,amit benne lát,a törekvés a jobbra,az sokkal jobban számít.
Ez vagy meg van benne,vagy nincs,keresettől függetlenül.
Jól értem, hogy ez a kérdés egy másik kérdésről szól?
Ne lovald bele magad ennyire, tényleg nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!