Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már az is golddiggernek számít, aki nem akar olyan férfival járni, aki havi 140000 ft-ot keres?

Figyelt kérdés

Volt itt gyakorin egy szokásos a csóró paliknak nincs esélye párkapcsolatra kérdés. Egy nő írta, hogy egy 140-et kereső férfi írt rá Tinderen és ezen a pénz témán meg egyéb dolgokon is panaszkodott, úgyhogy a nő nem akarta folytatni az ismerkedést. Bár nekem a válaszából úgy tűnt, hogy a panaszkodása miatt (is), hogy ő nem kell senkinek. Erre egyből jött egy férfi kommentje, hogy "mekkora golddigger vagy".

Azért valljuk be, 140000 ft semmire nem elég, én se keresek sokat de annál azért jobban :D abból még albérletet se lehet fenntartani. Itt esélyes, hogy a nőnek kell többet beleadnia pénzt a mindennapokba.

De már ennyi miatt aranyásónak számít egy nő?

2022. febr. 18. 08:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
22%

LOL. Mekkora flash...

Szoval, en kommenteltem ezt oda. Egyreszt mero szarkazmusbol, masreszt mert az a merhetetlenul lenezo stilus amit a valaszolo kepviselt, felcseszett. Idezem:

"""Nekem Tinderen sírt egy srác, hogy 140-et keres és már most apa akar lenni (27 évesen), de nem kell senkinek.

Unmatcheltem.

"""

Nem mondom, a srac realitaserzeke nyilvan beka feneke alatti, de ez a "sirt a srac" kifejezes engem azert bosszant. Jo hogy nem azt irta, hogy rinyalt...

2022. febr. 18. 11:03
 12/19 anonim ***** válasza:
83%

Kezdem érteni a Fidesz ("Mindenki annyit ér, amennyije van") népszerűségét.

Vagy a jó öreg összefogásét, ahol a 5-6 vezérből legalább 4 nagytőkés és általában szintén ezt a fenti remek idézetet vallják magukénak. Iszonyú lekezelő ez egy olyan országban ahol vidéken a 200 feletti nettó már "kiemelkedő bérezés" a munkáltatók szerint.

Tehát akkor szerezz duplán kiemelkedő bért, lehetőleg sok szabadidővel, amely két fogalom általában üti egymást.

Még a főváros egyes kerületeiben és az osztrák határ mentén megérteni a dolgot, de máshol...

2022. febr. 18. 11:05
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Kiegeszites:

Szerintem akkor aranyaso a no, ha az eletet a ferfi jovedelmevel probalja megoldani, es ez kiemelt szerepet jatszik nala a parvalasztasban.

Egeszseges, ertelmes felnott ember nemtol fuggetlenul kepes arra, hogy eltartsa magat, es ezt el is varhatja a masik feltol. Az is igaz, hogy csaladalapitas eseten a koltsegek megnonek es a no jovedelme lecsokken. Ezekben a helyzetekben tamaszkodnia kell a ferfire. De ez a gyerek elso 3 evere vonatkozik. Utana szepen vissza lehet terni a munkaeropiacra es nem a sult galambra varni. Plusz azert a nok se a semmire szuljenek, mert apuka meghalhat, lelephet, keresokeptelenne valhat. Es ez valos riziko.

2022. febr. 18. 11:08
 14/19 anonim ***** válasza:

De mit számít mennyit keres valaki? Soha nem értettem, hogy a pillanatnyi állapot mit befolyásol. Volt nálunk a cégnél egy fiatal srác anno, egyetem (levelező) mellett dolgozott. Nagyon kevés volt a fizetése mégis volt párkapcsolata. Elvégezte az egyetemet, majd azonnal továbbment máshova, ahol állítása szerint alapból dupla annyit ígértek neki, mint amit itt keresett. Azóta össze is házasodtak a nőjével.

De akkor a ti logikátok szerint, mivel éppen X összeget keresett és nem X*2-őt, ezért ő nem ideális párnak. Rohadt logikus...

2022. febr. 18. 14:19
 15/19 anonim ***** válasza:
Ezzel az egyetlen gond az hogy amelyik nőnek gond /kizáró ok ha a férfi 140 ezret keres. Annak még az is kizáró ha 300 at. Mert pl ő nőként keres 370 et egy irodai melóval (ami tök jó) de onnantól még a nem is igazán anyagias típusú nőnek is rögtön 450-500 lesz az elvárása a férfival szemben. És akkor ez a nő elkezdi hogy jaj 140 et keresővel nem lehet családot alapítani! De valójában a 300 at keresővel se akarna!
2022. febr. 18. 19:34
 16/19 anonim ***** válasza:
Ha ennyiből fenn tud tartani a férfi egy jó életstílust, ami a nőnek is tetszik, akkor no problem. Hülyeség egyből csak a pénzt nézni.
2022. febr. 19. 00:34
 17/19 anonim ***** válasza:

Kisanyám az€rt nem jutsz a béka seggénél többre,mert más zsebében kutakodsz.Neked ez az első szempont.

Nomost ,amikor összekerültünk ,kb luk volt a seggünkön.Semmink se volt.Se nekem, se a feleségdmnek.Csak tajékoztatlak ezzel így volt annakidején az átlag magyar pár 80%a!!

Anyuci, apuci nem tolta alánk se a házat, se a kocsit.Hanem ezt mi szépen saját erőnkből hoztuk össze sok év alatt.De ha te 23-25 évesen önerőből sokat tudsz felmutatni,akkor csak soroljad már légyszives!

Meghallgatjuk!!

Plusz az ismerőseink is eljöttek talicskát tolni meg betonozni,ahogy én is mentem nekik.Ugye érted ennek a mi a lényege?

Csak annyi hogy nem mástol vártuk a sült galambot, és nem az volt nézve hogy ki mennyit keres,hanem tettük a dolgunkat közösen mindenkiért.

Utólag visszagondolva ez volt a helyes út.Ujból kellene kezdeni,ugyanígy csinálnék mindent!!

2022. febr. 20. 15:37
 18/19 anonim ***** válasza:
50%
#14 Azert itt az is van h 1 bizonyos korig meg potencialra is mennek a csajok, ha latja h a srac tanul, vinni fogja vmire az nekik okes. De ha 30-40 evesen is meg az Xnel tart abbol nem lesz 2X
2022. febr. 20. 16:11
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
#14: Azért már ne vedd egy kalap alá a fiatal, még tanuló embereket a 40+-os, 20 éve betanított munkásként dolgozókkal. Ott már nem lesz változás.
2022. febr. 20. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!