Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek lenne esélye nálad?

Figyelt kérdés

- Géza ; diplomás

- Péter; csak érettségivel

?

Ha a Gézát választod akkor kommentben fejtsd ki hogy miért tartod kevesebb embernek azt aki nem járt egyetemre.

2022. aug. 7. 16:26
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
85%

Ezek a kérdések unalmasak és fárasztóak.

Diploma is lehet semmit érő és szakma is lehet jól kifizetődő.

2022. aug. 7. 17:49
 32/46 anonim ***** válasza:
52%

Kétszer kezdtem csak érettségivel rendelkező férfiakkal míg egyetemre jártam és mindkettőt otthagytam pár randi után, mert zavarta őket, hogy időt szentelek a tanulásnak, nem értették, hogy minek tanulok nyelveket, folyamatosan az egyetemeket szidták és próbálták bizonygatni, hogy közmunkásként tökéletesen megvannak (nyilván nem így volt, ezt már azzal bebizonyították, hogy feszélyezte őket a tanulásom).

Sokkal jobban kijövök más diplomásokkal, pláne olyanokkal, akikkel hasonló területeken tanulunk és dolgozunk. A páromban is többek között az fogott meg, hogy mennyire művelt és mennyire hasonló a gondolkodásunk sok mindenben.

26/N

2022. aug. 7. 17:57
 33/46 anonim ***** válasza:
0%
32 Tehát két közmunkással is összejöttél egymás után? Nem gondolod, hogy a béka segge alatt van az önbecsülésed? Ugye nem feküdtél le velük!
2022. aug. 7. 18:00
 34/46 anonim ***** válasza:
44%

Ahogy írtam "pár randi" történt mindkettőjükkel, egyikkel se jöttem össze, de még csak egy csók se volt velük. Remélem a pulzusod nem szökött fel az egekbe emiatt...

26/N

2022. aug. 7. 18:04
 35/46 anonim ***** válasza:
Volt egyszer erettsegizett+biztior kepzot végzett pasim. A pasi elfogadta, bár igazából nem is nagyon beszéltünk róla. 24/48ban tolta, volt időm tanulni nyugiban. Viszont az anyja olyan fintorogva nézett rám, h el se akartam hinni, mikor ez volt a téma. Azon is aggódott, hogyha majd osszekoltozunk a fiával, nem tudok majd minden nap főzni neki😆
2022. aug. 7. 18:08
 36/46 anonim ***** válasza:
5%
34 Huh, hála istennek. Nem is tudom mit csináltam volna, ha kiderül hogy egy magadfajta értékes diplomás nő ennyire elkótyavetyéli magát ilyen selejtekkel. Hogy is jutott ez egyáltalán eszedbe??
2022. aug. 7. 18:13
 37/46 anonim ***** válasza:
67%
Azt, amelyik nem akarja megmagyarázni, miért jobb a másiknál.
2022. aug. 7. 18:57
 38/46 anonim ***** válasza:
Egyiket se. Ennyi infó számomra nem elég a választáshoz.
2022. aug. 7. 19:00
 39/46 anonim ***** válasza:
69%
Indokold meg kérdező, miért kéne többre tartani az érettségizettet, ha őt választanánk.
2022. aug. 7. 19:08
 40/46 Hans Pötterman ***** válasza:

Legjobb válasz!

2022. aug. 7. 19:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!