Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek lenne esélye nálad?
- Géza ; diplomás
- Péter; csak érettségivel
?
Ha a Gézát választod akkor kommentben fejtsd ki hogy miért tartod kevesebb embernek azt aki nem járt egyetemre.

Ezek a kérdések unalmasak és fárasztóak.
Diploma is lehet semmit érő és szakma is lehet jól kifizetődő.

Kétszer kezdtem csak érettségivel rendelkező férfiakkal míg egyetemre jártam és mindkettőt otthagytam pár randi után, mert zavarta őket, hogy időt szentelek a tanulásnak, nem értették, hogy minek tanulok nyelveket, folyamatosan az egyetemeket szidták és próbálták bizonygatni, hogy közmunkásként tökéletesen megvannak (nyilván nem így volt, ezt már azzal bebizonyították, hogy feszélyezte őket a tanulásom).
Sokkal jobban kijövök más diplomásokkal, pláne olyanokkal, akikkel hasonló területeken tanulunk és dolgozunk. A páromban is többek között az fogott meg, hogy mennyire művelt és mennyire hasonló a gondolkodásunk sok mindenben.
26/N

Ahogy írtam "pár randi" történt mindkettőjükkel, egyikkel se jöttem össze, de még csak egy csók se volt velük. Remélem a pulzusod nem szökött fel az egekbe emiatt...
26/N

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!