Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek lenne esélye nálad?
Figyelt kérdés
- Géza ; diplomás
- Péter; csak érettségivel
?
Ha a Gézát választod akkor kommentben fejtsd ki hogy miért tartod kevesebb embernek azt aki nem járt egyetemre.
2022. aug. 7. 16:26
1/46 anonim 

válasza:

Géza ; diplomás
Nem tartom kevesebbnek, csak nekem is van diplomám. Így a pasi is leszszíves megerőltetni magát, nekem se csak úgy repült be az ablakon.
2/46 anonim 

válasza:

Miből következtetsz erre? Az nem opció, hogy mivel az egyetemen vagyok nonstop, így LOGIKUS, hogy Gézával több időt töltök együtt és hasonló az érdeklődési körünk, SŐT akár a kutatási területünk (mondjuk azonos tanszék esetén) is? Vagy az, hogy egyetemistaként fontos nekem, hogy a másiknak is ugyanennyire fontosak legyenek az intellektuális érdeklődések?
3/46 anonim 

válasza:

Most komolyan név meg végzettség alapján kéne választani?
4/46 anonim 

válasza:

#3 Látod hogy valakinek sikerül (White Metamorphosis). :D
5/46 anonim 

válasza:

Diplomást
Azért, mert nem fog úgy tonkremenni a melóban, mint egy alacsonyabb képzettségű. Ezenkívül persze jó pénzt is hoz haza. Egy családba nem kell 2 szegény.
6/46 anonim 

válasza:

Ha csak ennyi info alapján kell dönteni, akkor inkább Géza. Én is már sok éve egyetemre járok, többedik diplomámat szerzem. Valószínűleg több közös van bennünk. De ettől nem tartom Pétert kevesebbre. Ha több infó lenne mindkét emberről, lehet hogy más lenne a véleményem.
7/46 anonim 

válasza:

Egy újabb kérdés, aminek válaszaiból kiderül, hogy a nők a pénz mennyisége alapján választanak párt. Nem is szégyellik, hogy úgy viselkednek, mint a prostik.
8/46 anonim 

válasza:

Hát, nem végzettség alapján dönteném el, az biztos. A személyisége fontosabb, mint a végzettsége.
10/46 anonim 

válasza:

Egyiknek sem, hetero férfi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!