Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek lenne esélye nálad?

Figyelt kérdés

- Géza ; diplomás

- Péter; csak érettségivel

?

Ha a Gézát választod akkor kommentben fejtsd ki hogy miért tartod kevesebb embernek azt aki nem járt egyetemre.

2022. aug. 7. 16:26
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
92%

#17:

Ezenfelül nem Tindereztem soha és amikor esélyt adtam mégis utoljára egy hozzád hasonló “egyszerű incel melósnak”, egy év alatt tönkre akart tenni. Majd 1,5 évvel a szakítás után pedig még mindig zaklatna. Szóval kösz, nem, részemről az átlagnál több lehetőséget is adtam. Hiába.

2022. aug. 7. 17:16
 22/46 anonim ***** válasza:
48%

#20:

Neked tűnik annak esetleg, miért nem kezdesz vele te?

/Olyat pedig sosem írtam, hogy “csak ez számít”. Folyton olyan mondatokat akarsz a számba adni, amik sosem hangzottak el.

2022. aug. 7. 17:17
 23/46 anonim ***** válasza:
0%
#21 Na és hogy akart tönkre tenni?
2022. aug. 7. 17:19
 24/46 anonim ***** válasza:

#16: Teljesen jogos, de a másik oldalon meg legalább ugyanannyi "saját erőből" diplomás lett a családi háttér miatt diplomás és lett diákhitele azért, mert a részmunkaidős Tesco nem fizetett annyit (vagy inkább nem is dolgozott, mert "komoly szakon volt"), amiből futotta volna a nyári fesztiválszezonra, divatos öltözködésre, stb. a szülők meg ha volt is nekik, elzárták a pénzcsapot, mert úgy voltak vele, hogy huszonévesen emberelje már meg magát és dolgozzon. Úgyhogy ő "saját erőből" érte el és fel sem fogja milyen az, ha TÉNYLEG saját erőből, tényleg teljesen 0-ról kell indulnod, nincs hol laknod, nincs hova hazamenned, fizetned kell a lakhatásért, nincs még hétvégente sem mamafőztje, a vidéki nagyi kertjéből se háztáji, nincs mentor se, nem folyamatosan azzal cseszegetnek, hogy a családban mindenkinek vagy a többségnek van diplomája, vagy ha nincs, akkor ma már csak azzal lehet érvényesülni, ne csessze el az életét, egy életre befektet a jövőjébe, hanem épp ellenkezőleg, mindenki lebeszélni akarja, hogy hülyeség meg nézd meg a Józsit, a mekiben dolgozik, a Bélának meg csak 8 általánosa van és hogy bejött neki az élet Angliában, már a második garzonlakást veszi, vagy ott a Feri, ő jól keres, de még éjjel is a gép előtt görnyed, a Laci meg tudod milyen lusta volt, szórja is a pénzt, de még ő is össze tudta rakni a lakásra az önrészt meg kocsija van az osztrák fizetéséből és nem szakad bele a munkába, hol a spanyol tengerpartról postol, hol görögből, de volt már Miamiban is.

Ezek azért évek alatt felőrlik az ember motivációját és hiába látja értelmét a diplomának, meg kitart a szélmalomharcban, de egy lapra azért nem fog mindent feltenni, mert a kudarcnál nem a "na ugye megmondtam" fog fájni, hanem az, hogy nem tudsz mivel visszavágni, mert ő tényleg azt hiszi, hogy igaza lett, hiszen nem omlasztottad le azzal a világképét, hogy diplomásként vitted valamire. Lehet, hogy akkor is kitalálna valamit, hogy igen, igen, de te értelmes voltál, de nézd meg akikkel együtt diplomáztál, ebből meg abból mégse lett semmi. Meg még így se tartasz ott, mint a Béla, akinek meg már építőipari cége van Angliában neked meg a diákhitel is hátra van. De ekkor már pont lesz*rod a véleményét.

De túl nagy nyomást raknak ezzel rád. Mint mikor az olimpikonnak mondják, hogy úgyse leszel első, úgyse kerülsz fel a dobogóra, aztán a második hellyel is elégedetlen lesz és depresszióba zuhan, ahelyett, hogy azzal motiválnák, hogy már az utolsó helyen végezve is jobb, mint az emberek 99%-a.

2022. aug. 7. 17:23
 25/46 anonim ***** válasza:
100%

Mert én is diplomás vagyok.

Fárasztóak már ezek a kérdések.

2022. aug. 7. 17:23
 26/46 anonim ***** válasza:
86%

Incel Vince nem intellektuális személyiség, belőlük nagyon kevés van, hanem egy fanatikus nőgyűlölő, aki nem is akar barátnőt.

2022. aug. 7. 17:24
 27/46 anonim ***** válasza:
100%

A cégvezetőnknek milliárdos cége van és Nincs diplomája

De a cégnél 6 diplomás dolgozik

28/46 anonim ***** válasza:
65%
Na az ilyen incel vincék miatt elvárás nálam, hogy a pasimnak is legyen diplomája.
 29/46 anonim ***** válasza:

27

És a cégvezető hogy került abba a posztban? Osszesporolta a régi fizujából a cegalapitas költséget vagy örökölte?

2022. aug. 7. 17:28
 30/46 anonim ***** válasza:
85%

Most 48 evesen a 3ik diplomam szerzem meg.

De nekem abszolut megfelel Peter is. Nem a diplomatol lesz jobb az ember hanem mentalitastol. Nalunk a diplomasok levesebbet keresnek mint a normal munkaero. Miert? Mert nem a konyvelotol lesz sikeres a ceg hanem a jol megfizetett alapmunkaerotol.

Konyvelot beszszamost iroditstat barmikor talalsz potom penzert. De jo munkaerot szakagban mar nehezen. Oket fizetjuk meg jol. Mert ok dolgoznak erdemben es toluk megy a bolt

2022. aug. 7. 17:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!