Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szempont párválasztáskor az, hogy a leendő társatok
szeret olvasni?
Számomra taszító ha valaki műveletlen. Nem kell hogy feltétlen imádjon olvasni, de mivel én szeretek, előny ha a masik is. Viszont nálam az alal, hogy a partnerem legyen művelt, legyen képpben a politikával, gazdasággal, legyen valami fogalma a szépirodalomról és a képzőművészetekről, szeresse a színhazakat, múzeumokat.
2022. aug. 7. 15:45
Nem mondanám alapvető elvárásnak a rendszeres olvasást, mert sok embernek semmire nincs már ideje, de azért néha olvasson. Ha pedig rendszeresen csinálja, vonzóbb, de számít, hogy mit. Ha csak ilyen szürke 50 árnyalatát vagy romantikus dolgokat olvas, akkor értelemszerűen az olyan, mintha nem is olvasna.
2022. aug. 7. 15:51
Szerintem szexi. Persze attól függ, mit, van aki csak ilyen középszerű motivációs könyveket, "hogy csináljunk pénzt / bizniszt" könyveket olvas, aztán láthatóan nagyon nagyra van emiatt; az inkább taszító. De jelenleg én nem olvasok, és életemben se olvastam olyan sokat, szóval elvárásként nem lobogtathatom.
Nekem nem, nagyon nem érdekel, én sem olvasok, legalábbis konkrét történeteket, drámákat stb. Bizonyos témákról szoktam egyedül, azt is az interneten :P
2022. aug. 7. 15:59
Nem feltétlen, bár alapból olyan emberek között mozgok, akik ha nem is nagy könyvmolyok, de azért szoktak olvasni.
De az, hogy valaki olvas, nem jelenti, hogy tájékozott a világ dolgait illetően. Ha már itt tartunk, a digitális tájékozottságot fontosabbnak tartom. Vagyis ne ugrojon be minden kamu hírnek, tudjon szelektálni.
2022. aug. 7. 16:01
Véleményt kérdeztek, erre lepontoztak 0%-ra. Egyem meg a sok "művelt" hülyét 🤭
2022. aug. 7. 16:08
Amikor az olvasást olyan szinben tüntetik fel hogy ezáltal engem lenéznek ha en nem, akkor az ugy többmindent felvet bennem es nem pozitivan.
2022. aug. 7. 16:17
Csak a gyk is olvasás eleve. Nem is értem. Szerintem mindenki olvas vagy a híreket vagy blogokat vagy szaktartalmakat, vagy cikkeket vagy pdf eket vagy tanulmányokat.
Nem csak lapozós könyvek vannak
2022. aug. 7. 16:19
#9 senki nem is mondta, hogy csak a lapozós könyvek az olvasás.
A papíralapú könyvek között is van olyan ami kb egy zsák szemettel egyenlő. És valaki inkább ne olvasson, minthogy pl Leiner Laurával féle szenyre, pazarolja az idejét. De a legjobb az, ha ertelnes dolgomat olvas.
2022. aug. 7. 16:48
További kérdések: