Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szempont párválasztáskor az, hogy a leendő társatok szeret olvasni?
Figyelt kérdés
Értelemszerűen nem ez az egyedüli kritérium, viszont közös téma és programok szempontjából releváns lehet. Számotokra ez lehet alapvető elvárás, érték vagy kifejezetten vonzó, hogy a társatok nem egy szakbarbár, művelt, tájékozott a világ dolgait illetően? Kort és nemet is írjatok. 31/F2022. aug. 7. 15:42
11/14 anonim válasza:
Én nagyon szeretek olvasni. Nem döntő elvárás, hogy a másik is szeressen, de egy jó pont, ha igen. Nyilván a végleteket nem szeretem. Nem bírom az olyan embereket, akik lenéznek másokat, ha nem olvasnak, ha csak emiatt felsőbbrendűnek képzelik magukat. De azt sem, ha valaki büszke arra, hogy nem olvas, vagy egyenesen hülyeségnek tartja az olvasást. Valahogy a kettő között kellene.
12/14 anonim válasza:
Azokat nem bírom, akik lenéznek másokat, ha azok szórakoztató irodalmat olvasnak. Gyerekkorom óta gyomorgörcsöm van az ilyenektől, akik lenéznek, ha nem az aktuális antimainstream kultúrsznob dolgokat szereted. Lenéznek a kedvenc zenéd, könyved, filmed, színed miatt.
Nem tudom, emlékeztek-e a kíváncsi füzetekre, amiben minden oldalon volt egy kérdés. Kedvenc film, színész, karakter, dal, stb. Az én válaszaim egytől egyik kamuk voltak, voltak megszerkesztett válaszaim meg "playlistem", hogy ne nevessenek ki. De hogy ezt felnőttkorba is áthúztuk, az kemény.
13/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem elvárás, de számomra nagyon vonzó. :)
24N
14/14 anonim válasza:
Nekem maga az olvasás nem, pedig nagy könyvmoly vagyok. A téjékozottság, műveltség nekem fontos, de annak csak egy kicsi szelete az, hogy az illető milyen gyakran, mennyit olvas. Pl. a világról tájékozódni ma már sok másféle módon is lehet, pl. filmekből, podcastokból, videós anyagokból is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!