Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kamuférjet milyen szabályokkal találhatnék?
Feltűnt ha párom van, egyből masképpen kezelnek az emberek. Nálam vannak elég éles szituk amikor nem ártana mellém "státuszként" egy férfi.
Pénzem nemigen van, szex még rendben lenne, de nekem alkalmi jelleggel hosszu távra kéne, tehát mivel lehetne vkit megfogni hosszu távra erre?
(Közösségin nem lenne fennt, de néha meg kéne velem jelenni)
Hát pedig rohadtul beteg dolgokat írkálsz ide. 😃 Hatalmas arcod van, de szerintem is a semmire. Pszichológus javasol neked pszichológiai pályát? Hagyjuk már, ez biztos, hogy kamu. 😃 Töltsd értelmesebben az idődet, és inkább önmagadat fejleszd ahelyett, hogy Csernust játszol egy anonim fórumon. Gáz vagy.
És szerintem is kamu kérdés ez amúgy.
Privre
Arctalan névtelen meg ugy a gyk-n nem merek ismerkedni.
51#
Nem nekem van hatalmas arcom, hanem mások akarnak körvonalazninrolam olyan képet, ami nem én vagyok.
Ugy összefoglalva a válaszokból, egy tanulatlan pincérlány aki pr.stinak akar állni, es akit a barátja (volt, mostani, leendő)nem bír és agybeteg.
Es ha én jelzem hogy nem vagyok tanulatlan pincerlany, oszichológusok latnak bennem kapacitást, a pr.stitúciórol kifejtem a véleményem es sajnálattal közlöm, hogy birnak engem az exeim, a barátom és a leendő is. Akkor lenagyarcoznak mert csalódást okoztam a gyk-nak.
Keress egy állandó pasit magadnak,aki hús vér valódi személy és miattad van veled és valódi kapcsolatban vagytok.
Kamuférjet keresel hogy eltakard a valóságot a világ elől.Rettegsz, félsz hogy mit gondolnak rólad mások.Azért mert tudod hogy baj van veled. Pedig az emberek ilyen szempontból diszkrétek tudnak lenni, egyrészt tiszteletbe tartják a másik lényét, személyét, másrészt meg egyszerűen nem érdekli őket, lesz.rják hogy te egyedül rohadsz meg, kutya, macska férj nélkül!
#54:
"...egyrészt tiszteletbe tartják a másik lényét, személyét, másrészt meg egyszerűen nem érdekli őket, lesz.rják hogy te egyedül rohadsz meg, kutya, macska férj nélkül!"
Ez valóban így van. Én még sohasem foglalkoztam azzal, hogy mit gondolnak rólam, hogy egyedül megyek ügyet intézni, postára, dolgozni, rendezvényre stb, stb. Azt sem vettem észre, hogy máshogy kezelnének.
Igaz, azt nem tudom, milyen az ha egy kigyúrt faszi van mellettem, ezt a verziót még nem próbáltam. De nem hinném, hogy körülugrálnának mint Julia Roberts-et a Micsoda nőben, mikor Richard Gere villantotta a bankkártyáját. :D
Szerintem a kérdezőben ez egy belső bizonytalanság, önértékelési probléma. Azt hiszi, hogy ő csak akkor Valaki, ha van mellette egy férfi. De ez csak az ő fejében van így. Vagy egyedül nagyon kis bénácska lehet, aki csetlik botlik, bizonytalanságot sugároz magából. Mást nagyon nem tudok elképzelni. Ha már egy pasi kell ahhoz egy nőnek, hogy emberszámba vegyék, normálisan (nem kitüntetett figyelemmel) bánjanak vele, akkor ott ő csinál valamit nagyon rosszul. Vagy csak beképzeli ezeket magának. Ne hagyd magad és akkor nem tapadnak rád a csúnya, öreg főnökök!
Iszonyatos zűr van a fejedben, az emberi értékekről kb semmit nem tudsz. Kötve hiszem a magas értelmi képességeidről szóló mesét, azok az emberek nem így választanak maguk mellé társat. Azonkívül bárhogy csűröd-csavarod, a testedből akarsz megélni. Vannak erre szavak a magyar nyelvben, csak itt tiltják ezeket. De a nettó, nyers valóság az az, hogy valamiféle kamutörténet mögé bújva el akarod adni a pin@dat.
De meg is tudlak vígasztalni: lesz erre is jelentkező, sok hulladék ember van, aki így is felvállal majd.
Emberi értékek? Egy gyöngyszem a gyk-rol
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__hazas..
Igy kell társat választani ha komolyat akar vki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!