Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kamuférjet milyen szabályokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kamuférjet milyen szabályokkal találhatnék?

Figyelt kérdés

Feltűnt ha párom van, egyből masképpen kezelnek az emberek. Nálam vannak elég éles szituk amikor nem ártana mellém "státuszként" egy férfi.

Pénzem nemigen van, szex még rendben lenne, de nekem alkalmi jelleggel hosszu távra kéne, tehát mivel lehetne vkit megfogni hosszu távra erre?

(Közösségin nem lenne fennt, de néha meg kéne velem jelenni)

#kamuférj
2022. aug. 5. 09:02
1 2 3 4 5 6
 41/57 A kérdező kommentje:
Nem alacsony státuszban voltam eddig sem.
2022. aug. 5. 12:54
 42/57 anonim ***** válasza:
100%
Vagy csak troll vagy.
 43/57 anonim ***** válasza:
100%

#35:

Szerintem azért, mert addig is magadat elemezgetnéd, és őket békén hagynád a teóriáiddal. Ne csodálkozz hogy ezt nem bírják a pasijaid. Ezzel a folyamatos elemezgetéssel riasztod el őket, max. csak szexre kellesz nekik (a házasság is csak a fix p*nci miatt kellene nekik veled).

Melyik férfi bírná hosszabb távon ezt az örökös "mindenre van magyarázatod" elemezgetést. Így ahol nem lenne probléma, még ott is találsz.

Jobb neked egy támogatói kapcsolat.

44/57 A kérdező kommentje:

Te vagy beteg csak nincs betegségtudatod :)

Mások lenezese lejaratás mert egy kis senki vagy. Értem én a kisebbségi komplexusokat is.

45/57 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ez a stílus nagyon ismerős, lefogadom, hogy nem ez az első kérdésed itt.
2022. aug. 5. 12:56
 46/57 A kérdező kommentje:

A párjaim bírnak. Bocs.

Teljesen más egy párkapcsolat mint a gyk.

Kapcsolatban nem támadnak be eleve. Nem érzi senki azt hogy engem lebetegezzen eleve.

Nem is lehet parkaocsolat es gyk közt parhuzamot se vonni.

Na mentem

Valaszolni úgysem sikerült érdemben.

2022. aug. 5. 12:57
 47/57 anonim ***** válasza:
Te vagy az a lány, aki valószínűleg elég jó külsejű ahhoz, hogy szexpartnert találjon, de érzelmileg képtelen bevonódni, a párkapcsolatot is úgy fogja fel, hogy szexet ad cserébe biztonságért stb.
2022. aug. 5. 12:59
 48/57 anonim ***** válasza:
100%
"párjaim" :D Ugye, neked volt nem is olyan rég egy romantikus, szerelmeskedős és egy macho, vadul szexelős párod... egyidejűleg?
2022. aug. 5. 13:01
 49/57 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szexorientált valóban. Azert ennél magasabb szint kell nekem még párkapcsolathoz is.
2022. aug. 5. 13:01
 50/57 A kérdező kommentje:
48# a párjaim, azok volt párom, jelenlegi párom, leendő párom tipusu emberek összefoglalo neve.
2022. aug. 5. 13:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!