Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kamuférjet milyen szabályokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kamuférjet milyen szabályokkal találhatnék?

Figyelt kérdés

Feltűnt ha párom van, egyből masképpen kezelnek az emberek. Nálam vannak elég éles szituk amikor nem ártana mellém "státuszként" egy férfi.

Pénzem nemigen van, szex még rendben lenne, de nekem alkalmi jelleggel hosszu távra kéne, tehát mivel lehetne vkit megfogni hosszu távra erre?

(Közösségin nem lenne fennt, de néha meg kéne velem jelenni)

#kamuférj
2022. aug. 5. 09:02
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez a kérdés vagy kamu, vagy valami nagyon nyomi igénytelen helyen dolgozol, ahol nagyon felszínes és buta emberek dolgoznak. Én nagy ívben letojom, hogy melyik ismerősöm éppen kit dug vagy kivel dugatja magát, és nem lesz ettől több a szememben. Inkább azokat nézem le, akik azt hiszik, ezzel tudnak menőzni. Meg hogy ettől lesz valaki, hogy ki van tetoválva, ez inkább butaságra és igénytelenségre vall, hogy ilyenre szúrja el a pénzét, hogy a testét elcseszi és valami bennszülött törzsi emberhez lesz így hasonló.

Meg hát nem tudom, te is milyen értékeket képviselsz miféle szülők és gyerekek felé, ahol a tetoválásnak és a felszínességnek van értéke.

Nekem szerencsére van olyan tudásom, ami nincs rám írva, így miután a felszínes emberek megtudják, általában elképednek és irigykednek rám. :D

2022. aug. 5. 12:43
 32/57 A kérdező kommentje:
29# miert nem.lehet téged eltakaritani az oldalrol? Sajnálom, de nem alacsony kaliberű a karrierem sem. Kezdelek szánni hogy neked az az elvezet az eletben hogy masokat fikazz.
2022. aug. 5. 12:46
 33/57 anonim ***** válasza:
100%
A pszichológia az nagyon távol áll tőled, ahhoz túl felszínes vagy, hogy azzal foglalkozz. Csak a külsőségek, és az igazi emberi értékek meg sehol. Autó és tetoválás, és ezzel akarsz menőzni, ez tök gyenge.
2022. aug. 5. 12:48
 34/57 A kérdező kommentje:
31 nem a tetoválastol lesz menő senki bocs.
2022. aug. 5. 12:48
 35/57 A kérdező kommentje:
33# pszichologusok javasolnak pszichologiai pályát.
2022. aug. 5. 12:49
 36/57 anonim ***** válasza:
100%

34. pedig ezt is írtad az eleje felé.

a beképzeltséged a karriereddel exponenciálisan nő, ezt észrevettem.

Más is van, akinek van mire büszkének lennie, csak éppen szerény. Őnekik van is mire szerényeknek lenniük. Neked nincs. Ha annyira valaki lennél, már máshonnan hallottunk volna rólad.

2022. aug. 5. 12:50
 37/57 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a 31-es is találóan rámutat, nagyon alacsony "kaliberű" karriered lehet, ha azzal próbálsz státuszt kivívni a munkahelyeden, hogy milyen autóval megy érted valaki munka után.
2022. aug. 5. 12:52
 38/57 A kérdező kommentje:

De hogy lennék beképzelt amikor már eleve a kerdésem is ellentmond ennek?

Egyedul egy kis senki zaklathato molesztálhatonak néznek. Ha megjelenik viszont a barátom meg elbujnak a szőnyeg alá egyből ugyanezek!

Engem itt tamadnak. OLyankor nincs helye a szerénysegnek. Olyankor az ignorálásnak lenne helye amit itt valahogy nincs. Ide akárki beszólogathat szabadon.

2022. aug. 5. 12:53
 39/57 anonim ***** válasza:
100%
Neked tényleg beteg az agyad. Szerintem is menj el egy normális pszichológushoz, mert nagy bajok vannak a fejedben.😃
2022. aug. 5. 12:53
 40/57 anonim ***** válasza:
100%
#35 Lehet, hogy félreértettél valamit, talán nem pszichológiai pályát, hanem pszichoterápiát javasoltak.
2022. aug. 5. 12:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!