Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kamuférjet milyen szabályokkal találhatnék?
Feltűnt ha párom van, egyből masképpen kezelnek az emberek. Nálam vannak elég éles szituk amikor nem ártana mellém "státuszként" egy férfi.
Pénzem nemigen van, szex még rendben lenne, de nekem alkalmi jelleggel hosszu távra kéne, tehát mivel lehetne vkit megfogni hosszu távra erre?
(Közösségin nem lenne fennt, de néha meg kéne velem jelenni)
Hát ez a kérdés vagy kamu, vagy valami nagyon nyomi igénytelen helyen dolgozol, ahol nagyon felszínes és buta emberek dolgoznak. Én nagy ívben letojom, hogy melyik ismerősöm éppen kit dug vagy kivel dugatja magát, és nem lesz ettől több a szememben. Inkább azokat nézem le, akik azt hiszik, ezzel tudnak menőzni. Meg hogy ettől lesz valaki, hogy ki van tetoválva, ez inkább butaságra és igénytelenségre vall, hogy ilyenre szúrja el a pénzét, hogy a testét elcseszi és valami bennszülött törzsi emberhez lesz így hasonló.
Meg hát nem tudom, te is milyen értékeket képviselsz miféle szülők és gyerekek felé, ahol a tetoválásnak és a felszínességnek van értéke.
Nekem szerencsére van olyan tudásom, ami nincs rám írva, így miután a felszínes emberek megtudják, általában elképednek és irigykednek rám. :D
34. pedig ezt is írtad az eleje felé.
a beképzeltséged a karriereddel exponenciálisan nő, ezt észrevettem.
Más is van, akinek van mire büszkének lennie, csak éppen szerény. Őnekik van is mire szerényeknek lenniük. Neked nincs. Ha annyira valaki lennél, már máshonnan hallottunk volna rólad.
De hogy lennék beképzelt amikor már eleve a kerdésem is ellentmond ennek?
Egyedul egy kis senki zaklathato molesztálhatonak néznek. Ha megjelenik viszont a barátom meg elbujnak a szőnyeg alá egyből ugyanezek!
Engem itt tamadnak. OLyankor nincs helye a szerénysegnek. Olyankor az ignorálásnak lenne helye amit itt valahogy nincs. Ide akárki beszólogathat szabadon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!