Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél, ha valakihez nagyon vonzódnál, úgy tűnik hogy ő is (veled olyan más,úgy néz rád, kimérten beszél, stb.), de mégsem történne semmi?

Figyelt kérdés
Mintha patthelyzet lenne.
2022. aug. 4. 09:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
47%
Ha te vagy a lány akkor markolj rá neki ha más nem látja. Ha ezzel nem veszi a lapot akkor felejtős.
2022. aug. 4. 09:05
 2/16 A kérdező kommentje:
A lány nem markolhat rá, a fiú meg lehet félénk.
2022. aug. 4. 09:12
 3/16 anonim ***** válasza:
33%
2: dehogyisnem. A lány azt csinál amit akar. Ha viszont fiú vagy, akkor felejtős. Ne feledd, az a csaj másnak is kellhet!
2022. aug. 4. 09:21
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

A mézesmadzag többnyire csak a friendzone-hoz elég, míg a bizonytalanság könnyen drámát eredményezhet.

A kapcsolatot válaszút elé KELL állítani, mert így csak időhúzás. :D

2022. aug. 4. 09:22
 5/16 anonim ***** válasza:
5%
Lányként nem féltem sosem kezdeményezni (akár úgy is, hogy rámarkolok), de azért ha a pasi részéről kb ennyi a nagy érdeklődés, és nem keresi külön a társaságom, nem akar velem többet beszélgetni kettesben, akkor én hagynám. Ha csak félénk, akkor így járt, de ezt a viselkedést én még nem venném zöld útnak a kezdeményezéshez. Vagy szedje össze a tökeit, vagy nem érdeklem, nekem kb ez jönne le ebből.
2022. aug. 4. 10:26
 6/16 anonim ***** válasza:
70%

Volt ilyen:D

Sokáig magamat hibáztattam. Sokáig magamat hibáztattam, aztán rájöttem, hogy nem az én hibám csak nem akarták eléggé.

Egyik esetnél látszott a pasin, hogy félénkebb típus, de volt, hogy látványosan egymás után fordultunk az utcán, látásból ismertük egymást és volt pár közös ismerős is. Egyszer egy bulin én mentem oda hozzá valamivel, a testbeszéde is arról árulkodott, ahogy hozzámért, hogy vonzódik, de nem tett semmit. Ekkor rájöttem, hogy simán léphetett volna, nem tette, akkor nem kellek eléggé.

A legutóbbi ilyen külföldön volt. 2 hetet voltam kint és elég messze. Az egyik férfin elég hamar észrevettem, hogy rám máshogy néz. Volt valami a tekintetében, ahogy egymásra néztünk, meg se tudom fogalmazni. De nemrég szakított vele az exe amin nincs még túl, plusz ugye két hetet voltam ott és messze van, szóval semmi értelme nem lett volna belekezdeni valamibe. Barátok vagyunk és így legalább tudom mi van vele, jobb mintha történt volna valami egyszer amit utána el akarnánk felejteni.

Aztán volt még pár hasonló, de nem sorolom fel mindet.

2022. aug. 4. 10:55
 7/16 anonim ***** válasza:
Egyikőtök sem mer lépni? Az szívás.
2022. aug. 4. 11:30
 8/16 anonim ***** válasza:
Ez szívás
2022. aug. 4. 11:44
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak bamuljatok egymast, abbol tenyleg nem lesz semmi. Miert nem probalsz meg te beszelgetest kezdemenyezni?
2022. aug. 5. 11:10
 10/16 anonim ***** válasza:
Te vagy a pasi?
2022. aug. 7. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!