Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan nő, aki siketnéma és mellette még vak is az mi alapján dönti el, hogy vonzódik-e valakihez?
Elméletileg itt a külső nem számít, hiába nem húzott senki jobbra Tinderen, akkor is lehetsz befutó.
A siketnémaság miatt pedig nem kell dumagép standupos szórakoztatócenternek lenned. Lehetsz egy egyszerű átlagos "unalmas" srác.
Viszont mivel kedves, aranyos, segítőkész srác vagyok, ez a sok pozitív tulajdonság, ami a többi nőnél az instant barátzónába küldött itt pont előnyömre válna, hiszen a legtöbb önző alfa nem akarna magának egy ilyen nőt, így simán lehetne esélyem.
Ilyen merteku fogyatekossaggal sztem az emberek nem tudnak onallo eletet elni. Nemhogy parkapcsolat haha.....
36F incel
"Elvileg két számjegyű ilyen személy él a földön."
Akkor max 99 ilyen ember lenne?
Azért ez kicsit kevés szerintem, ennél sokkal több süket-néma, vak ember lehet.
Szerintem ugyanaz lenne a kimenet, mint maskor:
Eszre sem venne, hogy ott vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!