Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kezdenétek siket-néma emberrel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdenétek siket-néma emberrel?

Figyelt kérdés
Eltudnátok magatokat képzelni vele kapcsolatban?

2013. máj. 29. 18:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
El.
2013. máj. 29. 18:40
 2/16 anonim ***** válasza:
3%
nem,csak süket-némával
2013. máj. 29. 18:40
 3/16 anonim ***** válasza:
Ha megértenénk egymást vhogy akkor igen :)
2013. máj. 29. 18:41
 4/16 anonim ***** válasza:

Mindenképpen igen, a kommunikációt meg lehet oldani, abból pedig következik a többi.

Ebből következik (számomra), hogy ez nem akadály.

2013. máj. 29. 18:42
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
hát csak ez a tényező nem akadályozná meg a kapcsolatot. Viszont a többinek stimmelnie kell.
2013. máj. 29. 18:44
 6/16 anonim ***** válasza:
5%
Legalább nem beszél vissza.
 7/16 anonim ***** válasza:

Hát eleve nem nagyon tudom, hogyan ismerhetném meg... Mármint neten oké, mert írni szoktak az emberek egymásnak, de ha személyesen történne már eleve a legelső kapcsolatfelvétel is, akkor problémás lenne.

Egyébként nem ezen múlna a dolog. Bár meg kellene tanulnom a jelbeszédet, de van olyan nő ismerősöm, akinek vannak gondjai a hallással, ő jeltolmács szeretne lenni, max elmegyek hozzá "korrepetálásra". :)

8/16 anonim ***** válasza:
100%

2-es

Az tényleg siket-néma.

Amúgy ha kölcsönös lenne a szimpátia,akkor igen,de nehezen indulna el az egész,az biztos.

2013. máj. 29. 18:54
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Elméleti a kérdés, te vagy az vagy egy siketnémával szeretnél megismerkedni?

A kérdésedre a válasz: igen. Bár sosem kommunikáltam még eggyel sem, de gondolkodtam már ezen. Valószínűleg bele mernék vágni, ha azt látnám, van jövőnk.

2013. máj. 29. 19:11
 10/16 A kérdező kommentje:

Nem vagyok az, se nem ismerkedem ilyen emberrel. Egyszerűen csak agyaltam már ezen sokat... valahogy különlegesnek érezném a dolgot, emiatt nem mondanék le valakiről, ha egyébként jól kijönnénk és passzolnánk.

A jelbeszéd is érdekel, szóval legalább lenne arra is motivációm, hogy megtanuljam.

Viszont ez most nem aktuális téma már, mert már van valaki :)

2013. máj. 29. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!