Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdenétek siket-néma emberrel?
Mindenképpen igen, a kommunikációt meg lehet oldani, abból pedig következik a többi.
Ebből következik (számomra), hogy ez nem akadály.
Hát eleve nem nagyon tudom, hogyan ismerhetném meg... Mármint neten oké, mert írni szoktak az emberek egymásnak, de ha személyesen történne már eleve a legelső kapcsolatfelvétel is, akkor problémás lenne.
Egyébként nem ezen múlna a dolog. Bár meg kellene tanulnom a jelbeszédet, de van olyan nő ismerősöm, akinek vannak gondjai a hallással, ő jeltolmács szeretne lenni, max elmegyek hozzá "korrepetálásra". :)
2-es
Az tényleg siket-néma.
Amúgy ha kölcsönös lenne a szimpátia,akkor igen,de nehezen indulna el az egész,az biztos.
Elméleti a kérdés, te vagy az vagy egy siketnémával szeretnél megismerkedni?
A kérdésedre a válasz: igen. Bár sosem kommunikáltam még eggyel sem, de gondolkodtam már ezen. Valószínűleg bele mernék vágni, ha azt látnám, van jövőnk.
Nem vagyok az, se nem ismerkedem ilyen emberrel. Egyszerűen csak agyaltam már ezen sokat... valahogy különlegesnek érezném a dolgot, emiatt nem mondanék le valakiről, ha egyébként jól kijönnénk és passzolnánk.
A jelbeszéd is érdekel, szóval legalább lenne arra is motivációm, hogy megtanuljam.
Viszont ez most nem aktuális téma már, mert már van valaki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!