Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kezdenétek siket-néma emberrel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdenétek siket-néma emberrel?

Figyelt kérdés
Eltudnátok magatokat képzelni vele kapcsolatban?

2013. máj. 29. 18:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Már van házastársam, de azt gondolom, ha ő siket lenne, akkor is együtt lennénk, illetve ha most kéne párt találnom, ez nem lenne kizáró ok.
2013. máj. 29. 19:21
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen,mostani párom siket-néma!
2013. jún. 2. 01:28
 13/16 anonim válasza:
100%
igen, én is gondolkodtam már rajta, bár én az egyetemen is jelnyelvet szeretnék tanulni, de nagyon különlegesnek tartom az egész siket kultúrát, bár nyilván lennének nehézségek, de hol nem?! kár, hogy nem igazán lehet siketekkel ismerkedni, igaz, hogy van barátom, de akkor is, csak úgy kommunikáció céljából.
2013. jún. 2. 22:41
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Én gondolkoztam már a jelbeszéd megtanulásán... Szóval simán "kezdenék" egy siket-néma emberrel. Ahogy írta az egyik előttem szóló, legalább lenne motivációm ténylegesen megtanulni ezt a fajta kommunikációt. :) Ha őt sem zavarja, hogy diabéteszes vagyok... akkor engem miért zavarjon az, hogy másként fejezi ki magát, mint az emberek többsége? ;) Bár így, hogy van párom... párkeresés céljából senki se jöhet szóba, viszont szívesen megismerkednék egy ilyen emberrel.

21N

2013. jún. 5. 20:46
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Ezen és is gondolkodtam, de mindig arra lyukadok ki, hogy egy süket-némában is azokat az értékeket keresem, amiket egy halló emberben (pl természet, személyiség, arc, test, stb). Mondjuk szeretek koncertekre járni, de ha egy süketnéma lányban találnám meg mindezt, hát ez a legkevesebb.

Szóval ja. 20/f

2013. jún. 5. 20:51
 16/16 mnoncsy94 válasza:
igen járnék és élőben se nagy mi a kapcsolatfelvétel bepötyögöd telóba amit mondani akarsz és megvan a kommunikáció irásban a jelnyelv meg nem olyan nehéz imnt tünik kb egy év alatt elég jol meg lehet tanulni :D
2013. aug. 9. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!