Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan közeledjek valakihez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közeledjek valakihez a boltban?

Figyelt kérdés

Nem vásárló hanem ő az eladó, övé a kisbolt. Igazàból nincs nekem annyira közel a bolt csak miatta járok oda többet. Volt amikor megdicsérte a hajam, és mikor vásároltam kérdezte mit főzök érdeklődött. De nemtudom ez lehet csak mint vásárlónak szólt ... ki kellene ugrasztani a nyulat a bokorból 😀 szeretnék közeledni hozzá de nemtudom, hogyan kellene.

Nem vagyok egy tapasztalt ismerkedő és zavarban vagyok néha.

2021. febr. 10. 15:31
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
65%
Ha te vagy a nő és te akarsz kezdeményezni akkor bármilyen béna szöveggel indíthatsz.
2021. febr. 10. 15:34
 2/21 A kérdező kommentje:
Igen én vagyok a nő. Csak zavarban vagyok ha beszélünk és nem mertem eddig lépni pedig akkor kellett volna mikro megdicsért.
2021. febr. 10. 15:36
 3/21 anonim ***** válasza:
64%
Kérd ki vmi termékről a véleményét pl. bor és vidd tovább a beszélgetést. Ha nem tudja milyen akkor hívd meg vacsira és felajánlhatnád hogy együtt megkóstoljátok.
2021. febr. 10. 15:47
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szerintem is kérdezz rá valamelyik termékre, igazitson útba, melyiket ajánlja a sok közül, vagy akár kérd a segítséget, hogy le egye az árut a legfelső polcról. Aztán próbáld tovább bonyolítani. Esetleg dicserj meg valamit, ami tetszik a boltban, pl. A karácsonyi diszvilagitast, vagy ha számlaz a kasszanal, akkor mondhatód, hogy szeretsz itt vásárolni, mert mindig olyan kedves a kiszolgálás...
2021. febr. 10. 17:10
 5/21 anonim ***** válasza:

Szerintem először azt kéne kideríteni hogy foglalt-e!

Nem egyszerű dolog, de a legcélravezetőbb amit tehetsz.

Ha nem mered megkérdezni ( mert az nyílt kezdeményezésnek számít ugye) akkor elég a nevét megtudnod, és aztán rákeresel facen, abból talán kiderül.

Sok sikert!

2021. febr. 10. 17:32
 6/21 A kérdező kommentje:
Tudom a nevét és nem foglalt elvileg. De személyesen jobb lenne csak Olyan béna vagyok totál lefagytam múltkor is kérdezte a főzést vagy a sütit de Ahh ...
2021. febr. 10. 17:41
 7/21 anonim ***** válasza:
Akkor esetleg legközelebb mondjuk csak úgy kezd el ecsetelni, hogy milyen finom lett a multkori süti vagy ebéd, amirol kerdezoskodott, most meg ezt és ezt készülsz készíteni (azokból a hozzávalókból, ami a kosaradban van). Vagy veszi a lapot, és tovább kérdez, vagy tedd hozzá, hogy kóstoltal már ilyet? Szereted az ilyesmit?
2021. febr. 10. 18:34
 8/21 A kérdező kommentje:
Össze kell szedjem magam,remélem nem beképzelem csak a jeleket. Lehet a 80 éves nénikkel is ilyen aranyos és beszélget velük én meg itt többet szeretnék😀
2021. febr. 10. 19:13
 9/21 anonim ***** válasza:
0%
COVID idején közeledni? Te nem hallgatod Cecília nénit?
2021. febr. 10. 19:25
 10/21 A kérdező kommentje:
Nem nagyon érdekel Cecília néni, éljen ő cölibátusban 😀
2021. febr. 10. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!