Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan közeledjek valakihez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közeledjek valakihez a boltban?

Figyelt kérdés

Nem vásárló hanem ő az eladó, övé a kisbolt. Igazàból nincs nekem annyira közel a bolt csak miatta járok oda többet. Volt amikor megdicsérte a hajam, és mikor vásároltam kérdezte mit főzök érdeklődött. De nemtudom ez lehet csak mint vásárlónak szólt ... ki kellene ugrasztani a nyulat a bokorból 😀 szeretnék közeledni hozzá de nemtudom, hogyan kellene.

Nem vagyok egy tapasztalt ismerkedő és zavarban vagyok néha.

2021. febr. 10. 15:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem próbáld elhinteni Valentin napján, hogy neki hogy telik a napja, és ha azt mondja, hogy magányosan, akkor valahogy célozz rá, hogy te is egyedül töltöd, és akkor fel lehet hozni a fenti boros témát is. De bármikor máskor is, próbálj vele beszélni mindennapi dolgokról, unja-e a karantént, maszkot, vagy hogy nincs program sehol. Ha van esze, és reméljük van, akkor kapcsolni fog. Lehet, akkor érdemes, amikor nincsenek túl sokan a boltban, hogy tudjon rád figyelni. Drukkolok nektek!
2021. febr. 10. 20:39
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
Hagyd, az állásával játszik, ebben a mai világban necces lenne új munkát találni.
2021. febr. 10. 20:43
 13/21 A kérdező kommentje:

11 Köszi remélem összejön. Sokan nincsenek a boltban mert a Covid miatt ki van írva mennyien lehet bemenni, nem is szoktak csak páran.

12 Miért játszana az állásával? Mert valakivel beszélget pár mondatot? Nyilván a program munkaidőn túl lenne.

2021. febr. 10. 20:59
 14/21 A kérdező kommentje:
Egyébként is az ő neve van kiírva mint xy e.v. Tehát akkor valószínű az övé és nem alkalmazott.
2021. febr. 10. 21:00
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Négy-kéz-láb. :))
2021. febr. 11. 00:21
 16/21 anonim ***** válasza:
És hogy sikerült a dolog? Összejöttetek végül?
2021. máj. 7. 21:40
 17/21 anonim ***** válasza:
55%

Ugyan már!

Ha összejött úgysem ír ide már többet, ha nem akkor sem valószínű

2021. máj. 8. 12:43
 18/21 anonim ***** válasza:
17: ja, gondolom, hogy nem ír már ide. Mindegy, csak nagyon ráérek, és eszembe jutott ez a kérdés:)
2021. máj. 11. 07:53
 19/21 anonim ***** válasza:
A 11-esben leírtakat idén meg fogom próbálni:))
2022. febr. 12. 07:14
 20/21 anonim ***** válasza:

Nagyon szép ötlet 19#

Csak az az egyetlen probléma hogy 10/9 lány alaphangon foglalt, akár házasságban, akár kapcsolatban él.

Tehát ha tökéletesen csinálod is kevesebb az ilyen bohóckodasra a siker mint 10%

Nagyon sok sikert!

2022. febr. 12. 09:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!