Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ti hogyan szeretitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti hogyan szeretitek hogy közeledjek egy fiú feléd?

Figyelt kérdés

Nekem tetszett nemrég egy lány, én próbáltam lassan közeledni felé, de nem érzetem azt hogy ő is akarna engem megismerni. És ez nagyon elbizonytalanított. És igazából már nincs is sok kedvem ahoz a lányhoz. Csak az a rossz hogy semmit nem mondott hogy mi a gond velem, egyszer csak megváltozott mert az első néhány találkozásnál úgy tűnt érdeklődik. 7x talákoztunk, az utolsó kettőn nagyon fura volt.

Lehet rámenősebbnek kellett volna lennem? Ti szerintetek hogy közeledjen egy fiú?

2019. dec. 26. 09:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mint egy Kanadai tehervonat.
2019. dec. 26. 09:41
 2/7 anonim ***** válasza:
A legfontosabb kérdés, hogy akarsz e tőle valamit?
2019. dec. 26. 09:50
 3/7 anonim ***** válasza:
82%
7-ből egyszer sem kúrtad le? Lehet, h azt hiszi, hogy meleg vagy.
2019. dec. 26. 09:50
 4/7 A kérdező kommentje:
Sosem talkozzunk kettesben emiatt nem volt rá lehetőségünk.
2019. dec. 26. 09:52
 5/7 anonim ***** válasza:
A lényeg az, hogy KI közeledik felé, nem pedig a hogyan.
2019. dec. 26. 10:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Leginkább BMW-vel, Audival, Mercivel...
2019. dec. 26. 14:24
 7/7 A kérdező kommentje:
6-os Teljesen igazad van! Lányok többsége ilyen, sajnos.
2019. dec. 26. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!