Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írta ezt nekem? Többet ne közeledjek felé?
Járok egy tanfolyamra, és ott van egy lány akivel már a beíratkozáskor beszéltem pár szót, igazából én úgy vettem észre hogy jó vagyok nála.
Aztán ugye már jó ideje megy az oktatás, de nem beszélünk.
Egyszer beszéltünk, akkor is ő kezdeményezte. Én nem fogok.
Alapból ilyen vagyok, egyébként beszédes, viszont ha nem indítja el egy másik a beszélgetést nem erőltetem.
Párszor írtam neki a messengeren, válaszolt is, normális volt. Volt hogy küldött képet magáról egy barátnőjével hétvégi buliképet.
Aztán mikor tettem fel új profilképet, több nő is kedvelte köztük ő is, és nekem ez nagyon jól esett akkor.
Aztán írtam neki pár nappal utána, hogy szia! hogy vagy? :)
majd azt válaszolta, hogy ezt miért nem kérdeztem meg a suliban?
válaszoltam neki, hogy ott én zavarban vagyok.
Aztán azóta egyáltalán semmi.
Én ott nem fogok tőle kérdezni, főleg hogy tizenakárhány ember hallja a teremben. Nem dohányzik nem jár ki. Szóval ezt el kell engednem.
Tudom, ha bármit is közelednék és rosszul sülne el akkor hagynám a fenébe azt a tanfolyamot, pedig nekem az a legfontosabb hogy levizsgázzak.
Nem tudok ez ellen mit tenni.
Vannak fokozatok, amikor másként viselkedek:
- első ha családtagok vannak ott, akkor vagyok a legzárkózottabb (ilyenkor rá sem merek nézni a nőkre)
- aztán ha barátok
- ha lakóhelyem közelében
- másik városban (volt hogy full idegen csajokhoz mentem oda, és jó is voltam, nagyon meg is lepődtem magamon)
26 F
Azért írta, mert bejönnél neki, de töketlen vagy.
Mit írogatsz neki, ha nem mered tőle élőben megkérdezni, hogy van?
Ezzel mi a célod?
Össze úgysem jöttök, mert hát akkor kellene élőben így-úgy érintkezni, de összezavarod, mert tetszel neki, ő is neked, biztos észre vette, de a suliban meg elkerülöd 10 méterre...
Tudsz mit tenni, mély levegő, é s legyűröd a gátlásaidat.. Vagy tényleg engedd el az egészet, de akkor azért írd meg a csajnak, hogy sajnos a gátlásaidat nem bírta leküzdeni, és többet nem kezdeményezel nála.
"válaszoltam neki, hogy ott én zavarban vagyok."
"Én ott nem fogok tőle kérdezni, főleg hogy tizenakárhány ember hallja a teremben. Nem dohányzik nem jár ki. Szóval ezt el kell engednem."
"Egyszer beszéltünk, akkor is ő kezdeményezte. Én nem fogok."
26 éves férfi létedre úgy viselkedsz basszus, mint egy kisfiú. Növessz tököt, mert ez szánalmas. Vagy tudod mit, hagyd a fenébe, ha így viselkedsz, akkor megérdemled, hogy egyedül maradj.
Én ha össze jönnék vele sem érintkeznék nyilvánosan ott,
senkinek semmi köze nincsen hozzá
nem kell hogy azon csámcsogjanak...
Oh istenem, segíts meg
Nem arról van szó, Te, hogy a tanteremben a csoporttársak előtt kell élni a magánéleteteket, de azért beszélgetni, moziba menni, megcsókolni hogy akarod így?
De igaza van az előzőnek, vegyél egy doboz legót,ne agyalj te még a csajozáson. Majd ha felnősz hozz.
Hát szoktam randizni, most nyáron is volt már 5-6
de csak kettesben, elmegyünk egy kávézóba, rendesen beszélgetünk.
Vannak ott emberek, de másik asztalnál, mindenki a saját társaságát nézi.
Szerintem ez a normális.
Egyébként ezt mondta nekem egy lány is akibe szerelmes voltam, egy társaságban mozogtunk kavart is velem. De mindig ő kezdeményezte, én nem mertem volna.
Már amikor nem voltunk jóban.
Hogy én szerettem volna elhívni külön is kettesbe, nem csak buliba. De nem mertem. Mert nem hiszem hogy akarna is bármi komolyat.
Aztán mondta, hogy pedig igen, de nem voltam határozott, és nagyon bejöttem neki főleg külsőre, de aztán elment a kedve.
"Aztán mondta, hogy pedig igen, de nem voltam határozott, és nagyon bejöttem neki főleg külsőre, de aztán elment a kedve."
Most pedig ezzel a lánnyal ugyanazt csinálod és ugyanazzal cseszed el, mint az előzőnél. Hányszor kell még pofára esned ahhoz, hogy végre tanulj belőle?
Én se tudnálak komolyan venni, ha csak a neten mernél írni, élőben pedig oda se jönnél.
Előttem már jól leírták a lényeget. Amit viszont nem értek, hogy ha tudod mi a helyzet, miért zárkózol el ilyen határozottan attól hogy odamenj és beszélgetést kezdeményezz...
Ha összejöttök nem kell nyilvánosan "enyelegni", én sem szeretem az ilyesmit de azét beszélgetni alap.
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!