Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jól látom hogy manapság a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól látom hogy manapság a nők sokkal többet várnak el mint amit adni tudnak?

Figyelt kérdés
Lehet csak én találkozok ilyen nőkkel vagy nem tudom de azt látom hogy sok nő csak elvár dolgokat de adni már nem sokat tud vagy akar. Pl ismerkedtem egy nővel és mindig elvárta hogy vigyem orvoshoz és szabit vegyek ki ezért stb de mikor kérdeztem hogy te mit adsz nekem akkor csak hebegett habogott és csak annyit tudott mondani hogy de én vagyok a nő... Na mondom igen az vagy b+
2019. jún. 26. 15:01
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Nem, az a bizonyos nő várt el ennyire aránytalanul. Azért mert bepróbálkozni azzal, hogy teljesen hülyére vegyen, mert pontosan látta, ami a kérdést felvezető szövegedből is nyilvánvaló, hogy egy agyhalott vagy.
2019. jún. 26. 15:04
 2/6 anonim ***** válasza:
21%

Nem csoda, hiszen:

- Kiskoruktól ők a hercegnők, akiket mindenki dicsér, és akinek csak a herceg, a legjobb jó.

- Ők az áldozatok, a férfiak a patriarchátusban elnyomják a nőket.

- A férfiak szánalmas viselkedése, hogy a legcsúnyább nőket körberajongják, szintén nem segít.

2019. jún. 26. 15:05
 3/6 anonim ***** válasza:
87%

Meg mindig nem kene egy esetbol konzekvenciakat levonni

Engem vert mar at srac. Tobb is. Akkor minden srac atveros hazug gheci? Nem, reszben en voltam a hulye, nem akartam eszrevenni a jeleket stb.

Egyre tobb ilyen provokalo kerdes van, tekerjetek fel a legkondit, a melegben hamarabb felhuzza magat az ember...

2019. jún. 26. 15:08
 4/6 anonim ***** válasza:
51%

Azért ha elkisered orvoshoz az nem Olyna nagy dolog,vagy elvárás ha te lennel Beteg lehet ő is viszonozná ezt.

Ezzel nem lehúzott pénzzel vagy kimondhatatlanul nagy dolgot kért.

2019. jún. 26. 15:28
 5/6 anonim ***** válasza:
47%
A legtöbb nőre ez nem igaz. Pasik közül is lehet kiemelni gyöngyszemeket.
2019. jún. 26. 16:07
 6/6 anonim ***** válasza:
9%
Mosonmagyaróváron csak elvárnak de nagyon...
2019. jún. 26. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!