Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írta ezt nekem? Többet ne közeledjek felé?
Járok egy tanfolyamra, és ott van egy lány akivel már a beíratkozáskor beszéltem pár szót, igazából én úgy vettem észre hogy jó vagyok nála.
Aztán ugye már jó ideje megy az oktatás, de nem beszélünk.
Egyszer beszéltünk, akkor is ő kezdeményezte. Én nem fogok.
Alapból ilyen vagyok, egyébként beszédes, viszont ha nem indítja el egy másik a beszélgetést nem erőltetem.
Párszor írtam neki a messengeren, válaszolt is, normális volt. Volt hogy küldött képet magáról egy barátnőjével hétvégi buliképet.
Aztán mikor tettem fel új profilképet, több nő is kedvelte köztük ő is, és nekem ez nagyon jól esett akkor.
Aztán írtam neki pár nappal utána, hogy szia! hogy vagy? :)
majd azt válaszolta, hogy ezt miért nem kérdeztem meg a suliban?
válaszoltam neki, hogy ott én zavarban vagyok.
Aztán azóta egyáltalán semmi.
Én ott nem fogok tőle kérdezni, főleg hogy tizenakárhány ember hallja a teremben. Nem dohányzik nem jár ki. Szóval ezt el kell engednem.
Tudom, ha bármit is közelednék és rosszul sülne el akkor hagynám a fenébe azt a tanfolyamot, pedig nekem az a legfontosabb hogy levizsgázzak.
Nem tudok ez ellen mit tenni.
Vannak fokozatok, amikor másként viselkedek:
- első ha családtagok vannak ott, akkor vagyok a legzárkózottabb (ilyenkor rá sem merek nézni a nőkre)
- aztán ha barátok
- ha lakóhelyem közelében
- másik városban (volt hogy full idegen csajokhoz mentem oda, és jó is voltam, nagyon meg is lepődtem magamon)
26 F
biztos zavarnám, nem akarom hogy kellemetlenül érezze magát
messengeren meg ha nem akar válaszolni megteheti
nem akarom zaklatni :)
Ne haragudj, de ha ez a kérdés nem kamu, akkor hatalmas gyökér vagy.
Ha tudod, hogy jóképű vagy, ha tudod, hogy tetszel annak, aki neked tetszik, ha van lehetőséged szóba elegyedni, ha a lány alig várja, hogy odaköszönj neki, ...á, nem, ilyen nincsen.
Az egyetlen esélyed, ha ráírsz és még a következő tanfolyami nap előttre elhívod egy randira. És persze el is mész. És a következő alkalommal a tanfolyamon nem csinálsz úgy, mintha átlátszó lenne.
Bárcsak ne írtad volna le a korod 😕
Ez borzasztó , hogy 26 évesen ilyen tesze tosza vagy már neharagudj.
Abban a teremben egyetlen embert érdekelt a magánéleted, meg ő is próbálta megmutatni az övét.
Ne félj annyira a csalódásoktól, inkább meg kell tanulni emelt fővel tovább lépni. Ahhoz meg gyakorolni kell, mondjuk úgy, hogy elhívod kávézni és nem dugod a fejed a homokba, ha elsőre, másodszorra elutasít.
Ez hülyeség, attól hogy jóképű valaki nem biztos hogy érdekli a másikat.
Nekem is volt, hogy haverjaim mondták egy csajra a strandon hogy milyen csinos, de nekem meg nem tetszett.
Ez nem garancia a sikerre.
Amúgy meg nem vagyok egy nagy szám.
Tudod, nagyon rossz ezt olvasni...
Vannak olyan férfiak, akik nem neznek ki olyan huu de szuperül, mégis egy ilyen lehetőségből (amit te időről-időre elcseszel) ezerszer jobbat kihoznának.
E helyett pedig ezt kell olvasniuk...
Legközelebb menj oda hozzá, és BESZÉLJ HOZZÁ ÉLŐBEN! Mitől félsz?
Belegondoltál már hogy hányszor aggódtál valami miatt, és ezek után hány esetben következett be valami borzasztó visszafordíthatatlan esemény?
Gondolom nem sokszor.
Nincs mitől félni.
Gondolj bele, hogy vannak országok, ahol minden nap a háború elől kell menekülniük, nincs mit enni, inni, nem tudnak tanulni stb.... te meg itt rinyálsz egy ilyen lehetőséggel a nyakadban...
Szedd össze magad.
Nem gondolom bele, mert nem tudnám elképzelni sem, hogy elhívjam valahova.
Valahogy ki kell bírnom ezt a néhány hónapot, aztán elfelejteni az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!