Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért írta ezt nekem? Többet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért írta ezt nekem? Többet ne közeledjek felé?

Figyelt kérdés

Járok egy tanfolyamra, és ott van egy lány akivel már a beíratkozáskor beszéltem pár szót, igazából én úgy vettem észre hogy jó vagyok nála.

Aztán ugye már jó ideje megy az oktatás, de nem beszélünk.

Egyszer beszéltünk, akkor is ő kezdeményezte. Én nem fogok.

Alapból ilyen vagyok, egyébként beszédes, viszont ha nem indítja el egy másik a beszélgetést nem erőltetem.

Párszor írtam neki a messengeren, válaszolt is, normális volt. Volt hogy küldött képet magáról egy barátnőjével hétvégi buliképet.

Aztán mikor tettem fel új profilképet, több nő is kedvelte köztük ő is, és nekem ez nagyon jól esett akkor.

Aztán írtam neki pár nappal utána, hogy szia! hogy vagy? :)

majd azt válaszolta, hogy ezt miért nem kérdeztem meg a suliban?

válaszoltam neki, hogy ott én zavarban vagyok.

Aztán azóta egyáltalán semmi.

Én ott nem fogok tőle kérdezni, főleg hogy tizenakárhány ember hallja a teremben. Nem dohányzik nem jár ki. Szóval ezt el kell engednem.

Tudom, ha bármit is közelednék és rosszul sülne el akkor hagynám a fenébe azt a tanfolyamot, pedig nekem az a legfontosabb hogy levizsgázzak.

Nem tudok ez ellen mit tenni.

Vannak fokozatok, amikor másként viselkedek:

- első ha családtagok vannak ott, akkor vagyok a legzárkózottabb (ilyenkor rá sem merek nézni a nőkre)

- aztán ha barátok

- ha lakóhelyem közelében

- másik városban (volt hogy full idegen csajokhoz mentem oda, és jó is voltam, nagyon meg is lepődtem magamon)

26 F

2019. júl. 3. 14:44
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Neharagudj de te menthetetlen pali vagy.

Már látom 2 év múlva itt a kérdést , hogy :

Miért nem volt 28 évesen még kapcsolatom . Vagy miért vagyok még szűz 30 évesen.

Ultra gáz ennyire nem lehet valaki ilyen hàtramenès.

2019. júl. 3. 17:36
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Azért írta ezt neked, mert várja a személyes közeledést.

A többiek mindent leírtak előttem, jó polírozást kívánok.

36N

2019. júl. 3. 17:37
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Hú b***meg! :D

Én is félénk vagyok a nőkkel, de amit te csinálsz már tényleg bénaság. Érdeklődik a csaj, és még ezután sem beszélgetsz vele nyilvánosan. Ember, ülj oda hozzá, és halkan beszélgessetek, ne legyél már hülye!

2019. júl. 3. 17:43
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Na, most már értem miért és hogy lehet valaki egy "40 éves szűz".

Elmondom neked hogy nem csak virtuális világban kell kommunikálni hanem a valóságban.

2019. júl. 3. 18:58
 25/28 A kérdező kommentje:

És ha féltékennyé tenném egy másik lánnyal?

akkor lehet elkezdene beszélgetni velem

2019. júl. 4. 12:50
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Másik lány bevonásával azt hinné hogy csak szórakoztál vele és nemhogy közeledne, inkább ignorálna. Ne keverj bele senki mást, közeledj te.
2019. júl. 4. 12:52
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

"És ha féltékennyé tenném egy másik lánnyal?

akkor lehet elkezdene beszélgetni velem"

Nem, ha értelmesebb egy szék lábánál akkor egy ilyen után minden esélyed elveszíted nála. Ember, nőj fel, mert ez a taktizázás 14 éves kor felett szánalmas és nevetséges.

2019. júl. 4. 12:54
 28/28 anonim ***** válasza:
76%

Elütöd saját magad és nem dudálsz!

Inkább tanulj a hibádból! Változz meg! Boldog lehetnél és ebben saját magadat akadályozod.

Mi lehet a legrosszabb, ami történhet? Azt mondja, nem ér rá, de még akkor is megbeszélhettek egy másik időpontot, vagy próbálkozhatsz újra!

2019. júl. 4. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!