Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik ez a lány, csak nem tudom hogyan közeledjek felé?
Annyi a sztori, hogy minden reggel mikor megyek melóba kb 7:35-7:40 kor érkezek egy felüljáróhoz és szokott szembe jönni egy nagyon szép lány, hazafele 16:20 kor is. Valószinüleg pont a város ellentétes részén dolgozunk, ugyanazon munkaidőben.
Próbálok vele szemezni, ő biciklivel van (én hol gyalog hol bicajjal), és ő mindig csak maga elé néz. Most lehet vagy siet, vagy zavarban van, vagy ignorál.
Nem vagyok csúnya egyébként, de ez hogy fűzzünk be egy totál idegen nőt, ez nem megy.
Egyszer volt hogy elengedtem Ő mondta: Köszi, én meg hogy: Szívesen :D
Nehéz továbbvinni a dolgot.
Köszönj neki.
Ha akarsz tőle valamit akkor egy "szia" megteszi, ha továbbra sem mersz semmit csinálni, akkor jobb lesz neki és neked is a "viszlát".
Tipikusan a legrosszabb hely ismerkedesre, mert ott a sok szorolapos akarmilyen ember, akiktol mar szinte elszaladnak az emberek, amikor a szemuk sarkabol eszreveszik, hogy ramozdultak.
Talan ha eleg tanacstalanul forgolodsz es eszre is vesz, akkor egy jo kerdessel megszolithatod. Onnantol pedig mar csak rajtad all.
42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!