Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

ZhenZhen kérdése:

Mit csinaljak ha evek ota vonzodom valakihez?

Figyelt kérdés

Soha nem probaltam kozeledni az illetohoz, mert hazas,gyereke van es ezt tiszteletben tartom, de nem birom kiverni a fejembol sehogy. Ram ez nagyon nem jellemzo. Immar harom eve. (Parom nincs,nagyon zarkozott, tavolsagtarto vagyok.Eleg jol el is vagyok egyedul nem futok senki utan.)

Van valakinek valami otlete, vagy volt mar hasonlo tapasztalata, hogy evekig nem tudott valakit kiverni a fejebol?

34/N

2022. jún. 8. 08:59
 1/4 anonim ***** válasza:
hat évig nem bírtam kiverni valakit a fejemből , aztán 6 év múlva összejöttük. Végül dobott , de örülök hogy kiderült. Ha csak a férjet ismered én meglépném , ha nem nagy gáz. Ha nem akar semmit , úgyse lesz semmi , ha akar valamit , lehet csak fél hogy családdal meg mindennel ne ő kezdeményezzen már. De csak akkor próbáld meg vele ha egy egész életre tudsz vele tervezni , fölöslegesen ne barmolj szét egy családot.
2022. jún. 8. 11:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Képes lennél esetleg szétverni egy családot?

Ha akarna veled ismerkedni, már közeledett volna. Vagy ritkán láthat Téged?

mindegy: ne költözz kettőjük közé.

Van számtalan mód és alkalom hozzád valóval ismerkedni. Persze, senki nem garantálja, hogy a legelső férfi az ideálod lesz (vagy Te neki). A párválasztás - válogatás, a jobbik felé vezéreltetve.

2022. jún. 8. 16:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Mondjuk járj el szórakozni-ismerkedni, mert a ráncos bocskor neki sem fog kelleni, ha eljönne időd 50-70 év múlva;)
2022. jún. 8. 16:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Van/volt kb ugyanilyen, és még csak házas, családosok sem vagyunk, csak simán kapcsolatban.

Párom haverja. Én tudom, hogy a kapcsolat amúgy sem működne, ennélfogva ezt tudatosítottam magamban, és kerülöm, ha tehetem. Úgy vettem észre, ő is kerüli a közös találkozások lehetőségét egy ideje.

Ha szingli lennék, akkor megérné megpróbálni, mert maximum tényleg nem működne köztünk (ez az eszeveszett vonzalom önmagában ugyanis kevés, hogy hosszútávon fenn tudjunk tartani egy kapcsolatot..). De így nem dobok el egy több éves kapcsolatot a nagy eséllyel működésképtelenért.

Én nem másznék bele gyerekes férfi életébe: vonzalom lesz majd más iránt is (tapasztalat!),ne aggódj.. Komolyra fordulna, akkor meg ne miattam menjen már szét a családja. Hamar kiderülne egy idő után, hogy minden kapcsolatért dolgozni kell, és minden emberből hiányzik valami, ami másban meg megvan, és viceversa.

2022. aug. 20. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!