Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak ha evek ota vonzodom valakihez?
Soha nem probaltam kozeledni az illetohoz, mert hazas,gyereke van es ezt tiszteletben tartom, de nem birom kiverni a fejembol sehogy. Ram ez nagyon nem jellemzo. Immar harom eve. (Parom nincs,nagyon zarkozott, tavolsagtarto vagyok.Eleg jol el is vagyok egyedul nem futok senki utan.)
Van valakinek valami otlete, vagy volt mar hasonlo tapasztalata, hogy evekig nem tudott valakit kiverni a fejebol?
34/N

Képes lennél esetleg szétverni egy családot?
Ha akarna veled ismerkedni, már közeledett volna. Vagy ritkán láthat Téged?
mindegy: ne költözz kettőjük közé.
Van számtalan mód és alkalom hozzád valóval ismerkedni. Persze, senki nem garantálja, hogy a legelső férfi az ideálod lesz (vagy Te neki). A párválasztás - válogatás, a jobbik felé vezéreltetve.

Van/volt kb ugyanilyen, és még csak házas, családosok sem vagyunk, csak simán kapcsolatban.
Párom haverja. Én tudom, hogy a kapcsolat amúgy sem működne, ennélfogva ezt tudatosítottam magamban, és kerülöm, ha tehetem. Úgy vettem észre, ő is kerüli a közös találkozások lehetőségét egy ideje.
Ha szingli lennék, akkor megérné megpróbálni, mert maximum tényleg nem működne köztünk (ez az eszeveszett vonzalom önmagában ugyanis kevés, hogy hosszútávon fenn tudjunk tartani egy kapcsolatot..). De így nem dobok el egy több éves kapcsolatot a nagy eséllyel működésképtelenért.
Én nem másznék bele gyerekes férfi életébe: vonzalom lesz majd más iránt is (tapasztalat!),ne aggódj.. Komolyra fordulna, akkor meg ne miattam menjen már szét a családja. Hamar kiderülne egy idő után, hogy minden kapcsolatért dolgozni kell, és minden emberből hiányzik valami, ami másban meg megvan, és viceversa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!