Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vonzódok ennyire valakih...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vonzódok ennyire valakihez, akit nem ismerek és csak egyszer láttam? El fog múlni? Mit csináljak? 18/l

Figyelt kérdés

Szóval pár napja láttam egy srácot és nem csak hogy tetszett, de azt éreztem hogy nagyon nagyon vonzódom hozzá. Ez már csak azért is fura, mert bár sok fiú van aki külsőre tetszene, de ritka hogy vonzódjak is hozzá. Főleg nem úgy, hogy nem is ismerem és csak pár percig láttam. Eddig ez még nem is lenne probléma, de azóta minden nap eszembe jut többször is és folyton olyanok jutnak eszembe, hogy mi lett volna ha van alkalmunk beszélni is vagy fogunk-e még véletlenül találkozni stb. Ez nem vall rám és bár tisztában vagyok vele, hogy irreálisan viselkedek, nem múlik el. Teljesen ismeretlen, de mégis rossz belegondolni, hogy mi van ha van barátnője. Nem teljesen normális, ezzel én is tisztában vagyok. Általában az eszemre hallgatok, így ezzel most nem is nagyon tudok mit kezdeni.

Egyrészt nem is teljesen értem magam, másrészt meg nem tudom mit csináljak. Főleg hogy közeleg az érettségi és ezért most nagyon nem jön jól a figyelemelterelés.

Bárki tud segíteni, tanácsot adni?

2015. ápr. 25. 18:15
 1/10 anonim ***** válasza:
Legjobb lenne kiengedni a gőzt, és szexelni egyet, akár vele akár mással.
2015. ápr. 25. 18:16
 2/10 anonim ***** válasza:
Ismered személyesen? Vagy csak a villamoson láttad 5 méterről?
2015. ápr. 25. 18:17
 3/10 anonim ***** válasza:
Ahol láttad,esetleg megpróbálhatsz visszamenni oda hasonló időpontban,hátha ott lesz máskor is. :) Onnantól meg kettőtökön múlik,hogy lesz-e belőle valami vagy sem. :)
2015. ápr. 25. 18:21
 4/10 A kérdező kommentje:
Mint írtam, nem ismerem és csak egyszer láttam kb 10 percre. Nem volt messze, de nem is igazán volt alkalom az ismerkedésre. Szóval csak párszor felém nézett és ennyi.
2015. ápr. 25. 18:22
 5/10 anonim ***** válasza:
Szeretet hianyos vagy, es kezdesz picit beleorulni
2015. ápr. 25. 18:23
 6/10 A kérdező kommentje:
Vizsga előtt találkoztunk, így ott biztos nem lesz újra. Valószínűleg egy városban lakunk és kb velem egykorú vagy kicsit idősebb, de semmi mást nem tudok róla.
2015. ápr. 25. 18:23
 7/10 anonim ***** válasza:
Adj fel szexhirdetést!
2015. ápr. 25. 18:29
 8/10 anonim ***** válasza:

Ért bármilyen lelki trauma a múltban?

Ha igen, ott keresgélj...

2015. ápr. 25. 18:36
 9/10 A kérdező kommentje:

semmi lelki trauma, az életem is teljesen jól alakul

magányos se vagyok, vannak barátaim és most jelenleg nem is vágyok különösebben barátra

főleg az érdekelne, hogy hogyan tudnám gyorsan "túltenni magam rajta", mert ha lehet nem is találkozunk többet, minek szenvedni

2015. ápr. 25. 18:43
 10/10 anonim ***** válasza:

Próbáld elterelni a gondolataidat, bárhogyan!

Bulizz, tanulj, légy a barátaiddal és a családoddal, nézz filmet és kapcsolódj ki! :)

2015. ápr. 25. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!