Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki kene dobnom?
Figyelt kérdés
Majus ota tart a dolog eloszor nem is akartam tole semmit. Aztan olyan iranyba indult hogy csak baratok leszunk... Aztan lefekudtunk, jo volt, most ott tartunk hogy 1 honapja heti 1-2szer szexelunk... Ezen kivul nagyon jo baratok vagyunk, minden nap ramir meg barmiben segit. Az a gaz hogy nekem kezdenek erzeseim lenni fele. Nagyon aranyos fiu, de tudom hogy o csak kalandozgat es annak ellenere hogy nagyon kedvel nem akar megallapodni mellettem. Bar nagyon fajna de azon gondolkodom hogy megszakitom az egeszet mielott o ghostol engem... 22L2022. aug. 3. 16:40
1/15 anonim 

válasza:

Mifelénk a szemetet szokták kidobni.
Amúgy mielőtt eldöntenéd, hogy mellette maradsz, vagy elválnak útjaitok, előtte azért puhatold ki, hogy neki konkrétan milyen tervei vannak veled. :D
2/15 A kérdező kommentje:
Igen kisse alpari megfogalmazas volt, bocsanat :D Mar probaltam.. Kb az a terve hogy mellettem azt dug meg akit akar de amugy meg akarja velem tartani a baratsagot. Remek...
2022. aug. 3. 16:49
3/15 anonim 

válasza:

Ebben az esetben neked kell eldönteni, hogy mennyire preferálod a nyitott kapcsolatot. :D
4/15 anonim 

válasza:

Mert kényelmes pont vagy neki. Ha érzelmeket kezdesz táplálni , akkor akármilyen nehéz de engedd el, és keress olyat aki teljes mellszélességgel téged akar. Csak téged.
6/15 A kérdező kommentje:
De ez azt is jelenti hogy massal osszejonne de engem annyira azert megse szeret?
2022. aug. 3. 17:04
8/15 A kérdező kommentje:
7es mibol gondolod? Tenyleg lehet azon alapul az egesz h jol nezek ki? De ha igy lenne akkor szexen kivul nem lenne semmi, vagy?
2022. aug. 3. 17:27
9/15 anonim 

válasza:

Engem is vittek szexkapcsolatban vacsorázni, sőt nyaralni is. De amikor megjött neki a nagy Ő, én repültem.
10/15 anonim 

válasza:

Abból gondolom, hogy aki szerelmes, nem szexkapcsolatot akar. Mással dugni meg főleg nem akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!