Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem is ki kellene dobnom a melleimet hogy legyen valakim?
Figyelt kérdés
Anyám azt mondja hogy azok a nők a normálisak, akik akár képeken, akár az életben a ruhájukban kiteszik a mellüket, mert a férfiak arra néznek rá. Szerinte a nőknek így kell felhívni a férfiak figyelmét, hiszen egy normális ember, mindig arra törekszik hogy másoknak tetsszen.2018. szept. 1. 15:44
1/13 anonim 

válasza:

Csak ha olyan pasit akarsz mint az apád.
2/13 anonim 

válasza:

Nem kell kitenned a melleidet, fiatal nő lévén anélkül is fognak érdeklődni irántad, hacsak nem vagy kifejezetten csúnya.
3/13 Bétó apó 

válasza:

Tény hogy szinte minden férfi megnézi a kipakolt, feltolt melleket, és sokszor én is, de nekem ilyen nő nem kellene. Egyébként is a kis mellű lányok jönnek be...
5/13 A kérdező kommentje:
Külsőre szerintem átlagos vagyok, mondták már hogy szép vagyok, ha ez így van, azt nem tudom. Mindenesetre sok mindent megteszek a külsőmért.
2018. szept. 1. 15:52
6/13 anonim 

válasza:

Szerintem szánalmas. Persze szerintem a kivétel vagyok, meg nem mondom, hogy nem izgató, de az a nő akinek ennyi a fő erénye, hát...
Mondjuk úgy, hogy a csalitól függ milyen halat fogsz. A csöcsvillantással főképpen kanos prolikat lehet bevonzani.
7/13 anonim 

válasza:

Sosem dobáltam ki a melleimet, és mégis mindig volt valakim:D Mondd meg az anyukádnak:)
8/13 anonim 

válasza:

Fölösleges, Kérdező. Bőven elég, ha felmész bármelyik társkeresőre. Még képet se kell feltöltened magadról, heti 10 levelet akkor is kapni fogsz.
9/13 anonim 

válasza:

Ne dobd ki! Szükség lesz még rá!
10/13 anonim 

válasza:

Már ne is haragudj, de anyukád ilyen tanácsokat ad neked?
Vannak a fejébe gondok rendesen...
Szerinted csak azoknak a nőknek van párja, akik kidobták a mellüket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!