Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz még valakim az életben?
Tudom hulye kerdes, de kicsit elkeseredtem, pár jo szo jol esne... Az a helyzet, hogy elég rosszul erzem magam, mert nem igazán jon ossze semmi. Volt egy hosszabb parkapcsolatom, de a szakítás utan viszonylag azert hamar rendbe jöttem. Aztán lett egy újabb kapcsolatom, aminek nagyon csúnya vege lett fel év alatt, viszont öt azóta is valamennyire szeretem, de mar ugy erzem tul vagyok rajta. Egesz jol helyre razodram egyedül, bulizni jártam, társaságba, lefoglaltam magam. Aztán elkezdett valakivel internetről alakulni, nagyon sokat beszeltunk, találkoztunk is, viszont ket hete elkezdett hanyagolni, ami mar odaig jutott hogy egyáltalán nem ir vissza. Elég elkeserítő, mert azt hittem hogy a csúfos es fájdalmas szakítás utan amin nagy nehezen lettem tul, végre osszejon valamit aztán koppanás. Tudom, hogy egy ilyen csalódás utan nem kene teljesen leirnom a jovom, de nagyon rosszul érint, kicsit elegem is lett a maganybol, itt a tavasz, jo idő, programok en meg csak egyedül tudok bármit is csinálni, néha meg mondjuk baratnokkel. Hianyzik az is, hogy szeressek valakit es engem szeressenek (csaladtagokon kívül :D). Azt is tudom, hogy ezt a parkapcsolatosdit nem kell erőltetni, jon magatol meg kialakul stb, es nem szabad turelmetlennek lenni, de rossz igy :( Valakinek valami jo tanács? Esetleg pár tapasztalat, hogy mikor mar tényleg feladtatok összejött? Mennyi ideig voltatok egyedül?
Köszönöm előre is a valaszokat.
Negatív valaszokat nem kerek, köszönöm, igy is elég rosszul erzem mostanában magam :(
20/L
A nagy kérdésre válaszólva,igen lesz.
Ne bánkódj,elhiszem,hogy rosszúl esik,de hidd el,hogy lesz valaki ki szeretni s becsülni fog. Ne törj össze egy-két csalódás miatt. Tudom,hogy reménytelennek tűnik,de kitartás!
Én volt, hogy hónapokig egyedül voltam, és nem azért, mert ne tudtam volna felszedni valakit. Inkább azért, mert el kell jutni arra a pontra, hogy egyedül is jól érezd magad, és egyedül is szembe tudj nézni a saját démonaiddal. Ne kelljen valaki, akin meg tudsz támaszkodni ehhez.
Ne haragudj, de ebben az állapotodban én azt mondanám, hogy jobb is ha nincs még senkid, mert egyszerűen így nem lehet tisztán gondolkodni egy kapcsolatban.
Ha ennyire érzed valakinek a hiányát, úgy hogy még meg sincs?! Az ilyenből szokott kialakulni a beteges birtoklási vágy és féltékenység, ha már megtaláltad az illetőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!