Fiúk/Férfiak! Lehet valaha az életben valakim még így is?
Figyelt kérdés
Sajnos ún. csőmellem van és ezt minden férfi nagyon ocsmánynak tartja. Plasztikára sajnos nincsenek meg az anyagiak. Az én mellem is nagyjából ilyen mint a képen [link] Nagyon el vagyok keseredve,már az öngyilkosság is megfordult a fejemben.2013. nov. 24. 18:52
1/24 anonim válasza:
szerintem ebben semmi ocsmány nincs.. ezért lennél öngyilkos? pff.. ez legyen a legnagyobb gondod.. aki szeret az úgyis el fog fogadni úgy ahogy vagy..
2/24 anonim válasza:
Szerintem, ne legyél emiatt öngyilkos, mert ebben a ciciben nincs semmi csúnya. Sőt, vannak akiknek ez jön be. :)
18/F
3/24 anonim válasza:
Szimplán hülye vagy.Nincs ezzel a mellel semmi baj!
4/24 anonim válasza:
Az előző barátnőmnek ennél is kisebb melle volt, több évig voltunk együtt..
5/24 A kérdező kommentje:
Komolyan??
2013. nov. 24. 18:57
9/24 anonim válasza:
gondolj bele, hogy vannak olyanok, akik 4 végtag nélkül élik le boldogan az életüket!!!
és van olyan is akinek sokkal nagyobb tesit hibája van (kezdjük ott, hogy ez nem is nevezhető hibának...) és mégsem akar öngyilkos lenni...
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!