Fiúk/Férfiak! Lehet valaha az életben valakim még így is?
Figyelt kérdés
Sajnos ún. csőmellem van és ezt minden férfi nagyon ocsmánynak tartja. Plasztikára sajnos nincsenek meg az anyagiak. Az én mellem is nagyjából ilyen mint a képen [link] Nagyon el vagyok keseredve,már az öngyilkosság is megfordult a fejemben.2013. nov. 24. 18:52
21/24 anonim válasza:
"Akinél van, az szexet akar csak."
Mekkora orbitális baromság ez? A szex nagyon is fontos egy kapcsolatban és ha nem kívánod a párodat, akkor annak a kapcsolatnak annyi!
22/24 anonim válasza:
nekem úgy tűnik hogy túl vékony vagy az a baj
23/24 A kérdező kommentje:
Sajnos nem vagyok vékony
2013. nov. 24. 22:33
24/24 CODE3 válasza:
A képen amit linkeltél nem csőmell van.. A csőmell valóban nem szép, de a kép amit mutattál azzal nincs semmi baj! Remélem Neked is ilyen. Jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!