Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lesz még valakim az életben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesz még valakim az életben?

Figyelt kérdés

Tudom hulye kerdes, de kicsit elkeseredtem, pár jo szo jol esne... Az a helyzet, hogy elég rosszul erzem magam, mert nem igazán jon ossze semmi. Volt egy hosszabb parkapcsolatom, de a szakítás utan viszonylag azert hamar rendbe jöttem. Aztán lett egy újabb kapcsolatom, aminek nagyon csúnya vege lett fel év alatt, viszont öt azóta is valamennyire szeretem, de mar ugy erzem tul vagyok rajta. Egesz jol helyre razodram egyedül, bulizni jártam, társaságba, lefoglaltam magam. Aztán elkezdett valakivel internetről alakulni, nagyon sokat beszeltunk, találkoztunk is, viszont ket hete elkezdett hanyagolni, ami mar odaig jutott hogy egyáltalán nem ir vissza. Elég elkeserítő, mert azt hittem hogy a csúfos es fájdalmas szakítás utan amin nagy nehezen lettem tul, végre osszejon valamit aztán koppanás. Tudom, hogy egy ilyen csalódás utan nem kene teljesen leirnom a jovom, de nagyon rosszul érint, kicsit elegem is lett a maganybol, itt a tavasz, jo idő, programok en meg csak egyedül tudok bármit is csinálni, néha meg mondjuk baratnokkel. Hianyzik az is, hogy szeressek valakit es engem szeressenek (csaladtagokon kívül :D). Azt is tudom, hogy ezt a parkapcsolatosdit nem kell erőltetni, jon magatol meg kialakul stb, es nem szabad turelmetlennek lenni, de rossz igy :( Valakinek valami jo tanács? Esetleg pár tapasztalat, hogy mikor mar tényleg feladtatok összejött? Mennyi ideig voltatok egyedül?

Köszönöm előre is a valaszokat.

Negatív valaszokat nem kerek, köszönöm, igy is elég rosszul erzem mostanában magam :(

20/L

2018. ápr. 3. 07:28
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Utolsó: nem picsogok. Az legutolsó kapcsolatom elott is kb 8 hónapig voltam egyedül, úgyhogy nem vagyok függő. Csupán azert erzem most rosszul magam, mert ugy volt most osszejon, remenykedtem es koppantam es nem vagyok tul jol, kicsit kezdtem elveszteni a reményt emiatt ami történt. Tudom hogy mas is okoz örömet, hisz mar hónapok óta azokat a dolgokat csinalom amik örömet okoznak, de jo lett végre valakivel megosztani ezt. Nem az örömöt várom egy parkapcsolattol.
2018. ápr. 3. 10:17
 12/22 Noren1989 ***** válasza:

Most ezt nem tudod senkivel sem megosztani...heverd ki, és ennyi.

Ja igen, reflektálva akérdésedben levő apró kérdésre: én mikor xartam az egészbe, akkor jött össze a kapcsolat.

2018. ápr. 3. 10:26
 13/22 A kérdező kommentje:
Nyilván az lesz, hogy kiheverem hisz mást úgyse tudok tenni... Koszi a választ.
2018. ápr. 3. 10:43
 14/22 Noren1989 ***** válasza:

Egyetlen dolgot ne felejts: nem minden pasi hozáállása ez. Vonatkoztass el, ne legyen előítéleted, légy nyitott.

Kb ennyi kell szerintem, hogy valaki horogra akadjon.

2018. ápr. 3. 10:46
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem benned lehet a hiba, de hogy mi az ne kérdezd. :)
2018. ápr. 3. 11:20
 16/22 A kérdező kommentje:

14: koszi, nyitott leszek, viszont direkten nem fogom keresni mar az biztos, most is eléggé megjártam az internettel. De nyitott leszek, aztán majd alakul :)

15: mivel nem ismersz, kétlem hogy ezt igy megtudnad állapítani, szoval erről ennyit :D

2018. ápr. 3. 11:27
 17/22 Noren1989 ***** válasza:
40 százalékossal nem kell foglalkozni...
2018. ápr. 3. 11:34
 18/22 A kérdező kommentje:
Kezdek rájönni... :D
2018. ápr. 3. 11:38
 19/22 anonim ***** válasza:
25%

20 évesen ilyet kérdezni.

Én 23 vagyok és egész életemben senki sem szeretett.

2018. ápr. 3. 12:41
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Én erre csak azt tudom mondani, hogy a szerelem olyan, mint a fing. Ha nagyon erőlteted, lehet, hogy szar lesz...
2018. ápr. 4. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!