Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Virágcsokrot kaptam de hazafel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Virágcsokrot kaptam de hazafelé ki kellene dobnom hogy anyám meg ne lássa? :S

Figyelt kérdés

Volt egy randim, este későn érek haza, de anyámnak nem mondtam hogy hol voltam, a randipartnerem sem említettem azért, mert nem teljesen világosak még számomra a pasi szándékai így nem szeretném ha anyukám nagyon megörülne aztán 2 hónap múlva már szakítanánk is. Most még szeretném titokban tartani. Én 20 vagyok a férfi idősebb 33 és a barátaim szerint csak kihasználna ezért nem szeretném még híresztelni.

Adjam oda egy járókelőnek vagy ti mit csinálnátok vele?

Normális válaszokat kérnék!

2020. szept. 28. 14:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Én hazavinném. Ha megkérdezné kitől kaptam, megmondanám, hogy ismerkedek egy férfival és ő adta. Nem kell belemerülni, mondd neki, hogy majd szólni fogsz, ha kialakul köztetek kapcsolat.
2020. szept. 28. 14:45
 2/13 anonim ***** válasza:
83%
Egyébként a korkülönbséggel nem is lenne baj, de minek ismerkedsz egy nálad 13 évvel idősebb férfival, ha még ilyen szinten gyerekes vagy, hogy egy csokor virágot szégyellsz hazavinni?
2020. szept. 28. 14:48
 3/13 anonim ***** válasza:
22%
Én sosem veszek nőnek virágot, mert a családja, párja, ... látja. Add oda valakinek!
 4/13 anonim ***** válasza:
92%

2.-nál a pont!

Nem a pasi kora, hanem a fosásod a gond.

5/13 A kérdező kommentje:
@2 Hát voltak már gyönyörű csalódásaim úgyhogy légyszives ezt ne. Nagyon boldog lehetsz ha Neked nem voltak és nem is kívánom senkinek hogy legyen, de megesik és tény mi tény már félek kicsit bármit előre. Anyukám meg tudom milyen, ő egyből már tervezné az unokákat...
2020. szept. 28. 14:53
 6/13 anonim ***** válasza:
77%
5 Nem írtam neked semmi bántót. Kicsit gyerekes vagy még, inkább korodbeliek közt kéne akkor keresgélned.
2020. szept. 28. 15:03
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Hazaviszed, ha kérdezi azt mondod randid volt. Ennyi. Egy randiban nincs semmi. De igaza van a többieknek, gyerekes vagy ha ezen így fennakadsz.
2020. szept. 28. 15:19
 8/13 anonim ***** válasza:
48%
Elég szomorú (és picit szánalmas is), hogy anyád ilyen szinten uralkodik rajtad. Vigyázz ezzel, mert nem csak a fiaikat tudják olyan szépen leuralni, hogy még 40-50 évesen is "anyukával" mennek mindenhová. Hanem bizony a lányaikat is. Távoli családban is van ilyen, bár ott anyuka kissé agresszív jellem, a férjét is bántalmazza (nem nagyon, csak a bottal odasóz a lábára, ilyen kisebbeket, de nem olyan "viccesen kicsiket") és a lánya is Howard Wolowitz-ként vagy Sintér igazgatóként követi. Mármint az egyik lánya. A másik inkább katona lett és alig van itthon. Ment is anyuka részéről egy ideig a durrogás, amíg a lánya meg kapott valami NATO kitüntetést meg mehetett nyugdíjba elég fiatalon.
2020. szept. 28. 15:42
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem bunkóság kidobni az ajándékot.

Ha anyukád kérdezi,hogy honnan van a virág megmondod,hogy randizol valakivel de nem tudod még hova fut ki a dolog szóval ne tervezze az unokákat.Ennyi.

Én sem értem miért kell ezt ennyire túlgondolni.

2020. szept. 28. 15:59
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát én ugyan nő vagyok, de ha én férfi lennék és vennék valakinek egy virágcsokrot, borzasztóan megsértődnék ha megtudnám hogy kidobtad. Én is 20 vagyok de ne haragudj ez tényleg gyerekes viselkedés. Nem kell semmit mondani, annyi hogy kaptad valakitől akiről még nem tudod hogy alakul. Ennyi.. vagy nem mutatod meg. De kidobni?
2020. szept. 28. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!