Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Virágcsokrot kaptam de hazafel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Virágcsokrot kaptam de hazafelé ki kellene dobnom hogy anyám meg ne lássa? :S

Figyelt kérdés

Volt egy randim, este későn érek haza, de anyámnak nem mondtam hogy hol voltam, a randipartnerem sem említettem azért, mert nem teljesen világosak még számomra a pasi szándékai így nem szeretném ha anyukám nagyon megörülne aztán 2 hónap múlva már szakítanánk is. Most még szeretném titokban tartani. Én 20 vagyok a férfi idősebb 33 és a barátaim szerint csak kihasználna ezért nem szeretném még híresztelni.

Adjam oda egy járókelőnek vagy ti mit csinálnátok vele?

Normális válaszokat kérnék!

2020. szept. 28. 14:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
83%
Ne dobd ki, hazaviszed, megmondod, hogy a randipartneredtől kaptad, de még csak most ismerkedtek, úgyhogy nem tudod mi lesz még ebből!
2020. szept. 28. 16:27
 12/13 anonim ***** válasza:
83%
Én ezt mindig úgy kezeltem, hogy megmondtam anyukàmnak, hogy: igen, ismerkedem, de még az elején vagyunk ezért kérlek ne éld bele magad, ha ott járunk majd bemutatom". Ennyi.
2020. szept. 28. 16:40
 13/13 anonim ***** válasza:
Lehet csak kihasználna, lehet nagyon tetszel neki és komolyan gondolja. Ezt meg kell tanulnod eldönteni.
2020. szept. 28. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!