Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után rögtön ki kéne dobnom, vagy várjak?
Figyelt kérdés
Elég bizarr a szituáció. Lényeg, másfél hónapja ismertem meg őt, legyen K. Társkereső app segítségével ismertük meg egymást, több hétig dumáltunk, mire sor került az első randira. Nagyon jó volt vele beszélgetni már az első perctől, teljesen egy hullámhosszon voltunk. Igaz néha voltak elgondolkodtató dolgok. Például kérdezte milyen szettben vagyok a hétköznapokon. Mondtam, próbáld kitalálni. Azt válaszolta, biztos kényelmes sportcipő, csinos farmer. Hát nem, mondom neki. Nálam a női cipőnek legyen sarka, a sportcipőt csak sporthoz hordom, utcára nem. Lényeg a lényeg, első randin megvolt a csók és első látásra vonzódtam hozzá, a további randik is igen jól sikerültek. Aztán kezdtek idegesítő dolgai lenni - mindig rám akarta erőltetni a sportcipőt. Elmentünk vásárolni, tudta jól hogy nem fogok olyat venni, de egyfolytában ezeket mutogatta, hogy vegyek már, mert neki mennyire tetszik. Majdnem besértődött, hogy nem. A következő, mikor megtudta, hogy kontaktlencsém van, kitalálta hogy vesz nekem szemüveget, mert neki mennyire bejön a szőke haj szemüveg. Ezen már eléggé kiakadtam, direkt van lencsém, mert utálom a szemüveget. Tudni kell,hogy többször is emlegette az egyik exét, mindig negatívan utalt rá, de feltűnően sokszor jött szóba. Nemrég új profilképet töltött fel, néztem ki lájkolta. Megtaláltam persze az exét, név alapján beazonosítottam. Hát akkor állt csak égnek a hajam, a csaj szőke, szemüveges és persze sportos lány. Teljesen kiakadtam, nyilván azt akarja, hogy nézzek ki úgy mint ő. Nem tudom szakítsak -e vele vagy várjak hátha átmegy rajta ez az egész. Végül is még csak másfél hónapja járunk.2021. júl. 23. 22:32
1/6 anonim válasza:
Cukin trollkodsz. Szerintem nem ér ennyi energiát, de szép teljesítmény!
2/6 anonim válasza:
Nekem azt kérte, hogy vágassam le a hajam válligérőre és festessem be feketére.. a volt nőjének ilyen a haja, hát kiábrándító volt.. nem leszek pótlék!
3/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok troll, kicsit feltűnő hogy olyanokat erőltet amik a volt barátnőjét is jellemezték. A kérdés hogy ez elmúlhat nála és ne említsem a dolgot vagy inkább dobjam most.
2021. júl. 23. 22:53
4/6 anonim válasza:
Vannak idiotak, de ez gyenge trollsztori.
5/6 FoxtrotLidérc válasza:
Küldd el a gyászba szerintem, ha megint bepróbálkozna. Vagy úgy szeret ahogy vagy, vagy menjen a fenébe. Harmadik lehetőség nincsen.
6/6 anonim válasza:
Nem teged keres, hanem valakit, aki eljatssza a volt baratno szerepet persze a haklijai nelkul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!