Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki szakítás után szinte rögtön új kapcsolatba ugrik bele annak mi az oka?
Hosszabb, komoly kapcsolat után szinte rögtön van új párja
Nem is titkolja a dolgot, büszkén kiteszi minden közösségi oldalra
Másoknak erről nincs rossz véleményük?
nálam is igy tortent, 5 eves kapcsolat utan mentem bele egy újabba (az illeto mar a volegenyem). nem igy terveztuk, laza szexkapcsolatnak indult de szerelem lett. nem minden fekete-fehér. nem feltétlen kapcsolatfuggoseg. a masikban mar nem voltam boldog, nem voltam megbecsulve es kileptem belole. hirtelen csöppent az eletembe az uj kapcsolat, de nem banom, boldogok vagyunk.😊 szerintem senkinek semmi koze mas kapcsolatahoz (mondjuk én nem is pakolok ki mindent a kirakatba meg nem mutogatom magunkat folyton)
kerdezo,nem kell foglalkozni mas mit gondol az adott kapcsolatrol. 😊
Hát lehet hogy én állok rosszul a dologhoz akkor
De ha valakinek egyik nap még kint van hogy x éve kapcsolatban
Pár héttel később meg már az új párjával pakolja ki a képeket szerintem az elég durva
Nem kéne idő a kapcsolat meggyászolására?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!