Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem a pasim, de kinn hagyta facen, hogy kapcsolatban, és a közös profilképet se cserélte le, miért?
Valószínűsítem, hogy amolyan büntetésnek szánja ezt a szakítást. A fenti apróságokkal meg azt jelezni, hogy nem végérvényes a dolog.
De ez tipp, hallgassunk meg másokat.
Már több hete történt a dolog, azóta nem beszéltünk. Ő nem keres, én meg próbálom tartani magam.
Azt mondta, azért vet neki véget, mert nála már kihunyt a láng. A fenti apróságok miatt viszont én meg reménykedem, hogy mégis rájön majd, hogy hiányzom neki, és velem akar lenni.
Lehet még fontolgatja, de azért ne fűzz hozzá nagy reményeket, mert minél jobban reménykedsz, annál jobban fog fájni ha aztán egyik pillanatról a másikra lecseréli.
Az is lehet, hogy még nincs túl rajta, ezért lubickol még egy kicsit a régi emlékekben. De ez sem jelenti azt, hogy ne lépne tovább, tehát megint csak ne reménykedj túlságosan.
jajj istenkém, és te most a kint hagyott képek miatt gondolom abban reménykedsz, hogy még te vagy élete szerelme igaz??
deédi :)
Köszi szépen mindenkinek!
Utolsó: igen, reménykedek, de ezzel bántom eléggé magamat, nem kell még rátenni egy lapáttal...
így csak nehezebben szabadulsz tőle...valahol jó nagy szemétség a részéről, ráadásul...
sok esetben ezek a drága jóemberek azért csinálnak ilyet hagyják fent a képeket, hogy az ő volt barátnőjüket ne szedje fel más pasi...sza**rháziak az ilyenek magyarul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!