Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem a pasim, de kinn hagyta facen, hogy kapcsolatban, és a közös profilképet se cserélte le, miért?
Nem akarja hogy jöjjenek a szànalom kommentek. Meg a kiröhögések.
Sokan örülnek annak ha vkinek tönkremegy a kapcsolata.
Majd leveszi ha lesz uj nö a lathataron es akkor megussza a szànakozo vagy pletykàlodo faggatozasokat
Nálam is előfordult, hogy kint maradt a kapcsolatban státusz. Félévvel később randizgattam egy lánnyal, aki hát elég agresszív stílusban keltette fel rá a figyelmem (anyázott egy sort, hogy mégis mit képzeltem).
Bár én a facebookot csak üzenetváltásra használom, így nem csoda hogy ilyen baki becsúszott.
A státuszt is csak az ex nyomására állítottam be, mert "tán nem mersz felvállalni?" kérdéssel zaklatott.
Lehet hogy a kérdésben említett pasit se érdekli különösebben, hogy mi zajlik a facebookon (bár a közös profilkép "elfelejtése" fura).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!