Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gyakori jelenség nők esetében hogy mire kilépnek az egyik kapcsolatban már rég megágyaztak egy másiknak és egyből az új pasival vannak?
Nem akarlak elkeseríteni, ez a végetért kapcsolatok 90%-ra jellemző.
Legyen az férfi vagy nő.(aki miatt véget ért a kapcsolat)
Nem jellemző ez szerintem, de te sem lehetsz magadra túl büszke, ha ennyire könnyen lenyúltak tőled , akkor ott v.mi gond volt a kapcsolatotokban !
Lehet szidni a csajt, az a legegyszerűbb, de nézz kicsit magadba is !
A nők nagyon nagy százalékára ez jellemző. Amúgy liánozásnak hívják.
Netről vettem, szóval onnan másolom:
"Közismert és sokak által megfigyelt jelenség amely a nők magánytól való félelme miatt alakult ki. A liánozás az a folyamat, amikor a megunt vagy az elfogadható szint alá csúszott férfit addig tartja párkapcsolatban a nő, amíg egy magasabb szintű partnerrel kapcsolatban nem érzi biztonságban magát. E viselkedésnek a párhuzamát a majmoknál figyelték meg, akik az egyik kezükkel csak akkor engedték el az első liánt, amíg a másik kezük nem fogta biztosan a következőt. Innen ered az elnevezés."
Én nőként mondom, hogy ez sajnos sok nőre igaz. Rám személy szerint nem, mert nem vagyok kapcsolatfüggő és mert fontosnak tartom a korrektséget. De férfiaknál is gyakori, bár náluk inkább az a jellemző, hogy titokban megcsalnak, és valami gyenge kifogással szakítanak vagy elérik hogy a nő dobja ki őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!