Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek mennyire gyakori...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire gyakori jelenség nők esetében hogy mire kilépnek az egyik kapcsolatban már rég megágyaztak egy másiknak és egyből az új pasival vannak?

Figyelt kérdés
Velem ez történt. Mostanában derült ki, hogy már mellettem is kavargatott a sráccal, aztán kereste az első adandó alkalmat amikor engem dobhat. Utána tiltott mindenhonnan és összejött a sráccal.
2019. okt. 4. 12:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Inkább a gyenge emberekre jellemző, mindenképp kell egy támasz.
2019. okt. 4. 13:38
 12/18 anonim ***** válasza:
17%
Ez is bizonyítja h nem illetetek össze hamar túladott rajtad. Vedd a hasznodra így te is könnyebben eltudod engedni.
2019. okt. 4. 13:52
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Nemcsak nőkre jellemző ez...mindkét nemre.

Én is voltam hasonló helyzetben nem vagyok büszke rá,így alakult.

2019. okt. 4. 14:17
 14/18 anonim ***** válasza:
60%
Amikor valaki csak az alja nőkkel találkozik, felmerül bennem a kérdés, hogy a normálisak miért kerülik el? Tudom mit mondanál erre, azért mert nincsenek. Ja, persze! :D
2019. okt. 4. 14:30
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Az esetek többségében ez a helyzet.
2019. okt. 4. 14:47
 16/18 anonim ***** válasza:
64%
Csak mint az ördög ügyvédje, melóval nem ugyan ez van? A legritkább esetben modasz csak fel úgy, hogy nincs már egy aláírt szerződés a kezedben.
2019. okt. 4. 16:16
 17/18 anonim ***** válasza:
Gyakori, de ugyanúgy a férfiaknál is.
2019. okt. 4. 17:42
 18/18 anonim ***** válasza:
A nők 90%-a ilyen, hogy indáról indára :) de a pasik is legtöbb esetben...
2019. okt. 5. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!