Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szomorúak lennétek Ti is ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szomorúak lennétek Ti is ha nem lett volna még egy kapcsolatotok sem és már 25 vagy?

Figyelt kérdés
Rám valamiért senki nem kíváncsi, barátaim, haverjaim sincsenek.
2022. aug. 2. 19:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
9%
Öngyilkos lettem volna.
2022. aug. 2. 19:16
 2/12 anonim ***** válasza:
84%
semmivel nem szarabb, mintha 2 szar kapcsolaton lennék túl éppen
2022. aug. 2. 19:20
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
32 évesen lett az első komoly kapcsolatom. Az előtt csak semmibe torkolló randizások. Nem, nem voltam szomorú. Nem csak a kapcsolatból áll a világ, millió+1 dologgal el tudja foglalni magát az ember.
2022. aug. 2. 19:23
 4/12 anonim ***** válasza:
40 éves férfi vagyok, 0 kapcsolatom volt: élek, dolgozok. Van élet ember, társ nélkül is.
2022. aug. 2. 20:01
 5/12 anonim ***** válasza:
Bihari Viktória Youtubernek 40 pluszosan lett először rendes párkapcsolata, akkor vesztette el a szűzességét is. Nem azt mondom hogy ez a normális csak hogy ilyen is van. Nem kell lemondani az életről 40 évesen sem nem hogy 25 évesen.
2022. aug. 2. 21:08
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
#5 most nem akarok gec1 lenni, de valahogy annyira nem lep meg
2022. aug. 2. 21:41
 7/12 anonim ***** válasza:
Én még csak most leszek 24, de már szomorú vagyok miatta.
2022. aug. 2. 21:50
 8/12 anonim ***** válasza:

2 toxikus exem volt, mindkettő sokat bántott és lehordott

Viszont mindkettőtől tanultam minimálisan annyit, hogy jobban értékeljem magam.

Mindennek van jó és rossz oldala.

Viszont úgy döntöttem, hogy nem érdekel.

Van pár barátom aki nagyon kedves a szívemnek és a napokban megpróbálok bepróbálkozni, hátha legalább egy ölelést tudok kunyizni :3

21/f

2022. aug. 2. 22:27
 9/12 anonim ***** válasza:
70%

#5: "Bihari Viktória Youtubernek 40 pluszosan lett először rendes párkapcsolata, akkor vesztette el a szűzességét is."

Az ugye megvan, hogy egy kitalált stand-upos karakterről van szó?

Szeretnék néha ilyen egyszerű lenni, olyankor tök buli minden nap és rá lehet csodálkozni a világra.

2022. aug. 3. 00:05
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
#9 Hogyhogy kitalált karakter? Önismereti személyiségfejlesztő csoportokat tart, a Youtubeon beszél sokat magáról. Rád is rád férne, talán kigyógyulnál az incelségből és nem kellene majd szűzen meghalnod.
2022. aug. 3. 01:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!