Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ne legyek depressziós amiatt mert nem kellek senkinek?
Nő vagyok és nem akarok szexkapcsolatot arra néha lenne jelentkező...
Egy férfit se érdeklek komolyan
Sminkelek, jól öltözködök kövér se vagyok
Most is egy buli után offolt egy pasi mert nem engedtem neki a szexet első találkozáskor. 25 vagyok
Nincs egy barátnőd se? Mondanám, hogy tartsatok csajos napokat, de mivel itt vagy, gondolom ez off.
Találj magadnak valakit aki segít, semmiképp se kezdj bele kapcsolatba mert látszik lelki sérült vagy (minden rossz nélkül) ne arról szóljon majd később a kapcsolatod hogy csak megerősítsen, hogy nem vagy egy szar. Előbb magadban rendezd ezt le, akkor lesz egészséges kapcsolatod ha majd egyedül is tudsz boldog lenni. Ne akarj ilyen görcsösen találni valakit, csak azért hogy ne legyél egyedül.
Ha itt olvasgatsz a "kapcsolatokról" ezek pont olyan emberek akik csak azért vannak valakivel hogy eltudják mondani, hogy vannak valakivel 👆. Egyedül lenni egyáltalán nem gáz, csak találd meg önmagad. És kérlek, te ne fojtsd a bánatod italba, semmit sem segít, és nincs kiábrándítóbb egy félholtra ivott "hölgynél". Ilyen helyen úgysem a normális pasik ismerkednek.
Ja, látom femcel vagy, akkor jobb is ha egyedül maradsz, és bulikázol.
13
:D
Jézusom, az a kövér "jószándékú" srác még mindig egyedül van, még mindig gyűlöli a nőket és sosem felejtem el amikor 27 éves koromban csóválta a fejét, hogy milyen ráncos vagyok már.
Inkább a halál.
14
Miért most hány éves vagy öreglány?
"mert nem engedtem neki a szexet első találkozáskor."
Ez mondjuk azért elég kemény. Mármint nem az, hogy nem engedted neki...:D Na, jófiú incelek, ilyenkor kell azt mondani, hogy én nem nyomultam volna.
Szerintem egy buli nem a legjobb mérvadó hogy ott egy srác lelépett mert nem feküdtetek le
annak meg akinek nem csak szexre kellesz a személyiséged hobbijaid stb sokkal jobban fognak számítani
engem egy lány el se tudna hívni randira amíg nem játszottunk együtt beszélgetünk hosszasan lelkizünk stb
az is igaz hogy én a fura ritka csoportba tartozom
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!