Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan ne legyek depressziós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ne legyek depressziós amiatt mert nem kellek senkinek?

Figyelt kérdés

Nő vagyok és nem akarok szexkapcsolatot arra néha lenne jelentkező...

Egy férfit se érdeklek komolyan

Sminkelek, jól öltözködök kövér se vagyok

Most is egy buli után offolt egy pasi mert nem engedtem neki a szexet első találkozáskor. 25 vagyok

2022. aug. 1. 15:07
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
56%

Nincs egy barátnőd se? Mondanám, hogy tartsatok csajos napokat, de mivel itt vagy, gondolom ez off.

Találj magadnak valakit aki segít, semmiképp se kezdj bele kapcsolatba mert látszik lelki sérült vagy (minden rossz nélkül) ne arról szóljon majd később a kapcsolatod hogy csak megerősítsen, hogy nem vagy egy szar. Előbb magadban rendezd ezt le, akkor lesz egészséges kapcsolatod ha majd egyedül is tudsz boldog lenni. Ne akarj ilyen görcsösen találni valakit, csak azért hogy ne legyél egyedül.

Ha itt olvasgatsz a "kapcsolatokról" ezek pont olyan emberek akik csak azért vannak valakivel hogy eltudják mondani, hogy vannak valakivel 👆. Egyedül lenni egyáltalán nem gáz, csak találd meg önmagad. És kérlek, te ne fojtsd a bánatod italba, semmit sem segít, és nincs kiábrándítóbb egy félholtra ivott "hölgynél". Ilyen helyen úgysem a normális pasik ismerkednek.

2022. aug. 1. 16:05
 12/23 anonim ***** válasza:
36%

Ja, látom femcel vagy, akkor jobb is ha egyedül maradsz, és bulikázol.

2022. aug. 1. 16:08
 13/23 anonim ***** válasza:
12%
Kérdező azt kapod amit erdemelsz! Te is tuti letíltottad korábban a jószándékú de kövér srácot akinek komolyra kelettél volna! Edd meg amit főztél
2022. aug. 1. 16:09
 14/23 anonim ***** válasza:
81%

13

:D

Jézusom, az a kövér "jószándékú" srác még mindig egyedül van, még mindig gyűlöli a nőket és sosem felejtem el amikor 27 éves koromban csóválta a fejét, hogy milyen ráncos vagyok már.

Inkább a halál.

2022. aug. 1. 16:16
 15/23 anonim ***** válasza:
22%

14

Miért most hány éves vagy öreglány?

2022. aug. 1. 16:19
 16/23 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem kezdj el valami hobbit, tanulj valamit még, és közben lehet rád talál a szerencse: sportolás közben is lehet vadászni.
2022. aug. 1. 20:24
 17/23 anonim ***** válasza:
40%
Nekem van egy jó ötletem! Mi lenne ha összehoznánk egy hármas randit a 3. válaszolóval? Ti ketten és én! Na?
2022. aug. 1. 20:29
 18/23 anonim ***** válasza:
15%
Ki tudja...lehet, hogy a te sorsod az, hogy felszállj a faxkörhintára és csak pörögjél megállás nélkül. :))
2022. aug. 1. 21:10
 19/23 anonim ***** válasza:
40%

"mert nem engedtem neki a szexet első találkozáskor."

Ez mondjuk azért elég kemény. Mármint nem az, hogy nem engedted neki...:D Na, jófiú incelek, ilyenkor kell azt mondani, hogy én nem nyomultam volna.

2022. aug. 1. 21:47
 20/23 anonim ***** válasza:

Szerintem egy buli nem a legjobb mérvadó hogy ott egy srác lelépett mert nem feküdtetek le

annak meg akinek nem csak szexre kellesz a személyiséged hobbijaid stb sokkal jobban fognak számítani

engem egy lány el se tudna hívni randira amíg nem játszottunk együtt beszélgetünk hosszasan lelkizünk stb

az is igaz hogy én a fura ritka csoportba tartozom

22/F

2022. aug. 2. 01:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!