Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok férfi kiakad, ha nem írunk vissza rögtön?

Figyelt kérdés
Ismerkedési szakaszban, konkrétan 2 napja beszélgetünk. Késő este írt, aztán 18 perccel később annyit írt ismét, hogy látom nem vagy túl jó passzban. Utána elköszöntem.
2022. júl. 29. 10:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%
Igen😅 nekem is vokt ilyen. Éjszaka egy komplett beszélgetést lefolytatott magával miközben aludtam. Reggel a tiltasra keltem😀
2022. júl. 29. 10:03
 2/12 anonim ***** válasza:
95%
Mondjuk az ilyenért nem nagy kár 😁
2022. júl. 29. 10:08
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Rég volt, de társkereső oldalon (tehát fel se vettük egymást sehova), elszámoltatott, hogy ne hazudjak, hogy vasárnap dolgozok, pasizni voltam, és ha együtt leszünk is ez lesz?

Úgy voltam vele, én azt nem akarom megélni 🤣

2022. júl. 29. 10:11
 4/12 A kérdező kommentje:
Szerencsére azóta nem jelentkezett :D
2022. júl. 29. 10:13
 5/12 anonim ***** válasza:
67%
Én is letíltom az ilyen pasikat! 😅
2022. júl. 29. 10:22
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk az se mindegy miért nem ír vissza. Persze mindenkinek van élete,családja,gondja,barátai stb. Ez esetben érthető. De ha azért ír később mert több vasat tart a tűzben és leragad egy másiknál majd később eszmél,hogy hoppá van még valaki akkor az egy kicsit gáz. Viszont ha hisztizik emiatt akkor érthető ha a csaj dobja.

26F

2022. júl. 29. 10:49
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig megvárom a választ türelmesen, ha nem jön, akkor betudom ghosting-nak, ennyi. Van ritkán, hogy kifelejtek valamit s abban a pillanatban jövök rá, ahogy elküldtem, még akkor sem írok utána, majd bele írom a következőben, ha lesz rá alkalom.
2022. júl. 29. 10:58
 8/12 anonim ***** válasza:
26%
Az ilyen mint a kérdező lessz macskás özvegyasszony 😆😆majd rájössz...
2022. júl. 29. 15:20
 9/12 anonim ***** válasza:

8-as, özvegyasszony azért lesz valaki, mert meghal a férje, nem azért mert nem talál. Kívánom, hogy ne kelljen megtudnod, milyen eltemetni aránylag fiatalon a szerelmedet.

Az eredeti kérdésre reagálva - mivel macskás özvegyasszony vagyok, és nem ismerkedem célzottan - kifejezetten férfiakra vonatkozó tapasztalatom nincs, de ugyanezt a türelmetlenséget tapasztalom sok embertől munkaügyben, de akár internetes vásárlás megbeszélése esetén is, az instant reakció hiánya felháborodást, esetleg rögtön gyanúsítgatást kelt. Akik erre hajlamosak, gondolom, a magánéletükben még érzékenyebbek erre, és ott felfokozott mértékben jelenik meg.

2022. júl. 29. 15:36
 10/12 A kérdező kommentje:
Inkább leszek macskás vénasszony, de nem állok össze az első ilyen emberrel. Nem körülötte forog a világ.
2022. júl. 29. 15:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!