Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Közelednek felém a férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közelednek felém a férfiak, aztán meg szexre sem kellek nekik, mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Kérlek ne vicceljük el, mert nem tudom mit tegyek.

27/N, 3 éve szingli. Két hosszú párkapcsolatom volt (5+5 év).

A szingli létem alatt még a szexig sem jutottam el pasikkal, nemhogy kapcsolat...randi is alig van.

Nem magas a léc nálam, leírom, hogy mik történtek, hátha van valakinek valami jó ötlete.

Srác 1. Ilyen művészléleknek tűnő srác volt, tetszett a lányoknak, tudta is, mégsem az a macsó volt, hanem inkább ilyen esetlennek tűnt. Rengeteget flörtöltünk az egyetemen, szemeztünk, majd nem egyszer mért végig, a lányok is mondták, hogy látszik hogy eléggé úgy néz rám,mint akivel szexelne. Nos, nem akartam komolyat (ez a szakításom után volt, ami megviselt), de hajtott a kiváncsiság, és elhívtam a srácot találkozni. Rögtön belement, viszont a randin csak én kérdezgettem őt, aztán elkísért haza egy darabig és lepattant. Semmi nem volt, nem célzott szexuálisan, semmi. Aztán megszakadt a kapcsolat, 3 hónap múlva bejelölt facebookon, írtam neki, nem válaszolt.

Srác 2.: Én jelöltem be, aztán elkezdett reagálni a sztorijaimra, meg rám írt nemegyszer, mikor viszont hívtam talizni, elutasította. Aztán úgy alakult, hogy volt egy rendezvény, amin mindketten ott voltunk, oda jött hozzám, végigmért, puszival köszönt, zavarban volt, majd mikor megint felajánlottam egy talit elutasította.

Az egyetem alatt kolis voltam, ott is volt egy srác, aki mondta a többi srácnak, hogy milyen jó nő vagyok, amikor meg próbáltam keresni a társaságát elutasított.

Én nem értem. Komolyan nem komoly kapcsolatot akartam, csak szexet, de el sem jutunk oda, mert olyan mintha rögtön hárítanának. Biztos nem a külsőmmel van a baj, mert sokan megnéznek az utcán, illetve sok bókot kapok férfiaktól (inkább a nők szoktak beszólni nekem negatív kommenteket).

Tudom, hogy fura, de hogy tudnék elindulni? Nem tudom mi lehet a baj. Ezek a beszélgetések amúgy a pasikkal sokszor olyanok, hogy azt érzem mitnha valami hivatalos tárgyaláson lennénk, ahol én kérdezgetem őket. Egyáltalán nem kölcsönös beszélgetés, és nem is flört.

És ők semmi energiát nem fektetnek bele.

Egy valami lehet a baj, amin próbálok változtatni, hogy nagyon szarkasztikus ember vagyok, és sokszor nem értik a szarkazmusomat.

2022. júl. 28. 15:04
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
33%
Attol h jol nezel ki meg oehet negativ kisugárzásod vay ijesztő elerhetetlen stb. H mi a valosag azt nem tudhatjuk, de ha szexelni akarsz tinder a baratod, akar feloran belül. De amugy nem minenki ilyen szexkozpontu, pl en se, ha nalam próbálkoznal nyilt utalasokkal szexre en is inkabb lekoccolnalak mintsem megfektesselek, az en buta világomban ne igy mennek a dolgok.
2022. júl. 28. 17:09
 22/42 anonim ***** válasza:
0%
A napi kamut olvassátok. Sorry, csak kíváncsi voltam mit reagáltok. Látjátok hogy bedőltök egy jól felépített sztorinak? Na ezért nem lehet sosem bízni egyetlen kérdésben sem, mert sosem tudhatjátok ki a pasi, ki a nő, mi a kamu és mi nem. Azért volt benne egy logikai bukfenc, de túl felszínesen olvassátok a kérdéseket. Egy válaszoló volt aki észrevette, a többség csak automatikusan válaszolt.
2022. júl. 28. 18:05
 23/42 anonim ***** válasza:
Szerinted miért trollkodtuk szét uccsó?
2022. júl. 28. 18:09
 24/42 anonim ***** válasza:
0%
Pont hogy nem trollkodtátok szét! Eleve a kérdés is abszurd volt, erre nem lehetett komoly és objektív választ adni. A logikai bukfencet már meg sem említem. Ha érdekel leírom, de az egész teljesen életszerűtlen. A mai emberek extrém módon figyelmetlenek, jó teszt volt.
2022. júl. 28. 18:20
 25/42 anonim ***** válasza:
100%
Jah, hát elég érdekes volt, hogy 3 éve szingli de volt 10 év komoly kapcsolata, a kettő között meg nyilván van idő. Akkor 12-13 évesen jött össze "komoly" kapcsolatra? 😂
2022. júl. 28. 19:56
 26/42 anonim ***** válasza:
80%

27-3-5-5 az nekem 14.

Lehet felfelé kerekítés is, így akár 15 évesen is lehetet az első kapcsolata.

Abban pedig semmi meglepő nincs, ha egy jól kinéző csajnak gimis kora óta pasija van.

2022. júl. 28. 20:17
 27/42 anonim ***** válasza:
Te hogy beszélsz velük? Az ő viselkedéseiket leírtad, de azt nem hogy te mit csinálsz, ami a lényeg lenne. Ebből lehet, hogy rossz pasikat választasz, hogy a közeledésed nem megfelelő nekik, bármi.
2022. júl. 28. 20:35
 28/42 anonim ***** válasza:
16%
#26 Ha valakivel 5 évig vagy kapcsolatba, azt nem hevered ki 1 nap alatt és ugrasz bele másik 5 évesbe. De ezek szerint el sem olvastad a kommentem, vagy nem érted. :D
2022. júl. 28. 21:39
 29/42 anonim ***** válasza:
54%
Azért, mert nyomulsz rájuk, ahelyett, hogy csábítanál….! Így nem a nőt látják benned….. Ne ne hívj férfit randira, hanem csábítsd el, hogy ő hívjon el! Ne jelölgess idegen férfiakat a facen. Légy nő, hívd cél magadra a figyelmet, de ne te akarj vadászni direktbe.
2022. júl. 28. 21:40
 30/42 anonim ***** válasza:

Remélem ugyanazok a pasik írják ezt is, hogy gáz a nőnek kezdeményezni, mint a másik kérdésben bíztatják a csajokat, hogy nyugodtan kezdeményezzenek. Mit veszíthetnek? - címszóval. 😉

#Humor_kategória

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__szerelem..

2022. júl. 28. 22:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!