Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Közelednek felém a férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közelednek felém a férfiak, aztán meg szexre sem kellek nekik, mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Kérlek ne vicceljük el, mert nem tudom mit tegyek.

27/N, 3 éve szingli. Két hosszú párkapcsolatom volt (5+5 év).

A szingli létem alatt még a szexig sem jutottam el pasikkal, nemhogy kapcsolat...randi is alig van.

Nem magas a léc nálam, leírom, hogy mik történtek, hátha van valakinek valami jó ötlete.

Srác 1. Ilyen művészléleknek tűnő srác volt, tetszett a lányoknak, tudta is, mégsem az a macsó volt, hanem inkább ilyen esetlennek tűnt. Rengeteget flörtöltünk az egyetemen, szemeztünk, majd nem egyszer mért végig, a lányok is mondták, hogy látszik hogy eléggé úgy néz rám,mint akivel szexelne. Nos, nem akartam komolyat (ez a szakításom után volt, ami megviselt), de hajtott a kiváncsiság, és elhívtam a srácot találkozni. Rögtön belement, viszont a randin csak én kérdezgettem őt, aztán elkísért haza egy darabig és lepattant. Semmi nem volt, nem célzott szexuálisan, semmi. Aztán megszakadt a kapcsolat, 3 hónap múlva bejelölt facebookon, írtam neki, nem válaszolt.

Srác 2.: Én jelöltem be, aztán elkezdett reagálni a sztorijaimra, meg rám írt nemegyszer, mikor viszont hívtam talizni, elutasította. Aztán úgy alakult, hogy volt egy rendezvény, amin mindketten ott voltunk, oda jött hozzám, végigmért, puszival köszönt, zavarban volt, majd mikor megint felajánlottam egy talit elutasította.

Az egyetem alatt kolis voltam, ott is volt egy srác, aki mondta a többi srácnak, hogy milyen jó nő vagyok, amikor meg próbáltam keresni a társaságát elutasított.

Én nem értem. Komolyan nem komoly kapcsolatot akartam, csak szexet, de el sem jutunk oda, mert olyan mintha rögtön hárítanának. Biztos nem a külsőmmel van a baj, mert sokan megnéznek az utcán, illetve sok bókot kapok férfiaktól (inkább a nők szoktak beszólni nekem negatív kommenteket).

Tudom, hogy fura, de hogy tudnék elindulni? Nem tudom mi lehet a baj. Ezek a beszélgetések amúgy a pasikkal sokszor olyanok, hogy azt érzem mitnha valami hivatalos tárgyaláson lennénk, ahol én kérdezgetem őket. Egyáltalán nem kölcsönös beszélgetés, és nem is flört.

És ők semmi energiát nem fektetnek bele.

Egy valami lehet a baj, amin próbálok változtatni, hogy nagyon szarkasztikus ember vagyok, és sokszor nem értik a szarkazmusomat.

2022. júl. 28. 15:04
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
87%

Férfiak. Sajnos olyanokst fogtál ki, akiknek nem volt elég fontos sem te se szex se a kapcsolat. Ez nem a te hibád. Igazából nekem személyes tapasztalatom hogy ahol nőként nekem kell kezdeményezni az mindig kudsrcos. Mert ha a pasi igazán érdeklődő és kíváncsi akkor ő fog. Ha meg nem az, akkor én minek kezdeményeznék.

4 ilyen tapasztalatom volt online randizás során. Mindre én írtam rá, mind lepattant.

2022. júl. 28. 15:08
 2/42 BeefEater ***** válasza:
74%

Pedig a szarkazmus jó, értem?!

Szerintem simán hülyéket fogtál ki. Keress tovább, előbb-utóbb sikerrel jársz.

Az előttem szólóval viszont nem értek egyet a kezdeményezésről. Ha nekem valaki szimpatikus teljesen mindegy, hogy ki kezdeményezett, a lényeg utána jön.

2022. júl. 28. 15:14
 3/42 anonim ***** válasza:
19%
Nah próbáljuk ki, és megmondom mi a baj ;) Ne félj tényleg nem vagyok ronda.
2022. júl. 28. 15:15
 4/42 anonim ***** válasza:
53%
Magyar férfiaknal tapasztaltam ezt. Flört 1000%, utána mikor szintet lépnél, semmi. Ugyanígy ahogy írod. Szerintem vagy jobbat akarnak, vagy csak szórakoztak, magukat próbálgatják, hogy mennyire tudnak csábítani de nem több. Nőben is van ilyen, nem is kevés.
2022. júl. 28. 15:19
 5/42 anonim ***** válasza:
46%

Tegyük fel nem feltételezem, hogy trollkodsz és csak arra vagy kíváncsi mennyi privát üzenetet kapsz.

Vagy nem nyomultál eléggé/kétértelmű jeleket adtál, vagy nem megfelelően kommunikáltál (nőként neked kell irányítanod a beszélgetést a szexuális témák felé, mert a férfiaknak ezt nem illik előhozni és aki nem bunkó falubikája az nem is fogja előhozni magától).

Esetleg olyat fogtál ki, akinek súlyos mentális gátjai vannak, fitymaszűkület, mikropénisz vagy szűz és a dominanciádtól ijedt meg.

De 3 év alatt leírtál 3 srácot a példádban, az nem túl sok. Nem lehet, hogy kissé válogatós vagy?

Meg ez az 5+5 év is sántít. 14 évesen összejöttél az első szerelmeddel, akivel 5 évig együtt voltatok, utána meg 19 évesen lecserélted őt egy másikra, majd 24 éves korod óta meg szingli vagy?

Illetve 24 éves korod után jártál egyetemre (orvosi vagy mesterképzés), ahol a koliban tetszett a srác vagy a második 5 évest már csalni akartad?

2022. júl. 28. 15:21
 6/42 anonim ***** válasza:
77%
Ezeknek a férfiaknak nem jöttél be ennyi,nem kell túl gondolni.
2022. júl. 28. 15:25
 7/42 anonim ***** válasza:
100%
Én olyanokba botlottam bele akiknek, mint később kiderült, volt barátnőjük. Bár ez a tény nem igazán zavarta őket, hogy ismerkedjenek. Olyan volt mint egy hasba rugás, mert még csak nem is szólt, hanem a buliba is elhívta a nőjét. Ott ért hideg zuhanyként. És nem nem azért mert benéztem, hanem mert tényleg úgy viselkedett, mint aki akar valamit.
2022. júl. 28. 15:30
 8/42 anonim ***** válasza:
24%
Én még így látatlanban is megdugnálak, ha ez megnyugtat.
2022. júl. 28. 15:32
 9/42 anonim ***** válasza:
80%

Mindegyik srácot te választottad, te kezdeményeztél, te irányítottál.Hiába nem vagy ronda, mindenkinek akkor se jöhetsz be.Vagy nyámnyilák voltak egyszerűen csak. Várd meg míg megtetszel valakinek, és nyit feléd, leszólít nyomul meg ilyenek.Te pedig legyél nyitott, ha látod hogy valaki megbámul aki tetszik is, akkor mosolyogj rá. De szerintem az az ideális ha megvárod hogy a pasi lépjen,nem kell neked irányítani mindig minden helyzetben.Bár aki határozott, azt úgysem tudod elnyomni, ki fog tudni bontakozni melletted.

Ennyiből nem tudni mi a probléma veled, ha van egyáltalán...lehet túl sok vagy néha...de az is lehet csak nem a megfelelő emberekkel volt ismerkedésed.Azért nem 100 férfiról van szó, 3mat írtál.

Menj fel egy szexpartnerkereső oldalra,és fürdőzz a népszerűségben, az majd helyre rázza az önbizalmad! Az olyan helyeken akkor is millió jelentkeződ lesz, ha nincs rólad kép vagy ronda vagy :)

2022. júl. 28. 15:33
 10/42 anonim ***** válasza:
100%

Leírásod alapján van valami olyan tulajdonságod amitől visszahőkölnek a pasik. Persze kifoghattál 3 olyan férfit akiknek bár tetszettél, de nem kezdeményeztek nálad, ennek mindig oka van.

A baráti társaságunkba van egy pár, ahol a nő igazi bombázó, 10 évvel fiatalabb mint a férfi, nagyon jól néznek ki együtt. Amikor a párom meglátta akkor rendkívül féltékenyen reagált rá, kapásból mondta milyen jól néz ki. Aztán beszélgetett vele, feltérképezte és mosolyogva mondta nekem, hogy most már tudja miért jött össze a férfivel. A nő folyamatosan beszél és elképesztően egoista, úgy nevet, hahotázik egy viccen, hogy a szőr feláll a hátamon és olyan beszólásai vannak társaságban, hogy férfiként nem vállalnám fel.

A lényeg, ha az egyik férfi elkezdett hazakísérni és még csak nem is próbált megcsókolni, vagy nem fogta meg a segged, nos az semmit nem akart tőled, csak udvarias próbált lenni. Akinél te kezdeményeztél konkrétan az meg úgy volt vele, hogy nehogy már a nő nyomuljon, majd ő kiválasztja kivel akar szexelni.

2022. júl. 28. 15:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!